Need for Speed: The Run | First Impression

Posted by

Sa revenim la ale noastre… Atat pot sa spun… Need for Speed: The Run!

Need for Speed: The Run este un joc de racing, fiind al 18-lea joc din seria Need for Speed, produs si publicat de Electronic Arts. Disponibil pentru PC, Xbox, PlayStation, Wii si Nintendo 3DS, NFS The Run este demn de seria NFS venind cu o poveste destul de buna, dar dupa parerea mea nu la fel de buna ca in NFS Most Wanted (2005).

Pe scurt intregul joc se bazeaza pe o cursa din San Francisco pana la New York, cu destul de multe opriri prin orase mari ca Las Vegas, fiind primul joc cu locatii reale. (asta merita un +)

20111203184534!TheRunMap

Jocul vine cu peste 300 km de strazi (cam cat autostrazile din Romania…) si o multime de masini de toate categoriile de la muscle la exotic, devenind cel mai mare joc Need for Speed.

Fiind propulsat de Engine-ul Frostbite 2 al celor de la DICE face din Need for Speed: The Run primul non-shooter care foloseste acest engine si il prinde de minune. Grafica este foarte buna, mediul si masinile aratand foarte reale.

ingame_16x10_0

Nu am apucat sa joc prea mult dar inca de la inceput pot spune ca merita jucat. Da-i o sansa: PlayStation 3, Xbox si lasa-ti parerea intr-un comentariu.