Ce parere aveti despre paturile matrimoniale?

Posted by

Nu stiu cati dintre voi sunt de acord cu afirmatia mea, dar eu una consider ca cele mai confortabile paturi sunt acele paturi matrimoniale, imense in care poti sa te intinzi si sa beneficiezi de fiecare mm din spatiul tau. De foarte multe ori am fost tentata sa-mi achizitionez astfel de paturi pentru ca le asemanam cu cele pe care le intalneam in vacantele mele si in care aveam un somn profund.

Ce-i drept nu imi plac spatiile mici, inguste, iar asta se reflecta si in dormitorul meu. Camera spatioasa si un pat foarte incapator este perfect pentru orgoliul meu. In plus intotdeauna m-am simtit rasfatata in spatiile mari, chiar si in copilaria mea. Mi-a placut dintotdeauna sa beneficiez de un pat mare, in care sa ma rostogolesc si in care sa-mi pot lasa cartile la indemana. Iar pentru persoanele ce indragesc sa citesca stiu foarte bine cum este sa citesti pana la miezul noptii sau mai mult decat atat si sa adormi cu cartea in brate.

De multe ori o asezam langa mine si asa adormeam, caci nu imi mai pasa de nimeni si de nimic. O alta latura buna la paturile mari este aceea ca pot lua langa mine in pat si nepoatele, atunci cand isi anunta vizita. Cel putin asa scap mai usor si nu mai este nevoie sa alerg dintr-o camera in alta, sa le spun povesti fiecareia dintre ele si abia mai apoi sa ma duc si eu la somn.

Asa in cazul paturilor mari, matrimoniale nu mai am nevoie sa mai alerg de colo-colo, mai ales ca intr-un asemenea pat exista suficient spatiu pentru toata lumea. Si ba mai mult decat atat astfel nu mai exista permanenta competitie dintre nepoatele mele. Trebuie sa recunosc nimic nu se compara cu acele momente de relaxare si confort intr-un pat imens, mai ales sa ai pe langa tine si cateva perne pufoase care sa te faca sa te simti bine sau care sa te atraga in lumea somnului.

Cred ca asta este cel mai bun lucru ce i se poate intampla unei persoane sau poate ca ar trebui sa ne gandim si la cuplurile ce folosesc astfel de paturi. Ei ar trebui sa fie cei mai fericiti pentru astfel de paturi, deoarece intr-o oarecare masura sunt dedicate pentru ei. Cu siguranta vor fi si persoane ce vor spune ca ar fi mult mai bine pentru ei daca ar avea un pat mai micut. Sau poate ca isi doresc asta pentru ca nu sunt obisnuiti cu spatiile mari, nu sunt obisnuiti cu mobilierul imens si de altfel nu concept acest tip de mobilier sau camerele foarte spatioase.

Se spune ca lucrurile marete nu sunt pe masura oricui si de altfel cred ca acest lucru este adevarat, avand in vedere toate aceste detalii. Dar pentru cei ce isi doresc astfel de lucruri toate aceste aspecte sunt destul de clare si bineinteles nu se indoiesc de calitatea acestora. Pana la urma fiecare dintre noi este liber sa isi aleaga ceea ce isi doreste cel mai mult.