Cel mai lung turneu offline de gaming din Romania organizat de ASUS

Posted by

In perioada 10 martie – 02 aprilie, anul curent, ASUS invita toti pasionatii de gaming la cel mai lung turneu offline din Romania in Plaza Mall Bucuresti. Astfel ca toti cei pasionati de gaming, atat din Bucuresti, cat si din imprejurimi  pot testa printre cele mai puternice sisteme ASUS ROG. De asemenea acestia se pot bucura de turnee precum: CS:GO; FIFA si Hearthstone, iar cei mai buni, castigatorii vor primi premii precum: rucsacuri ROG Shuttle, casti Cerberus si tastaturi ASUS GK100.

Prima zi a turneului a constat in sesiuni de gaiming destinate tuturor, iar sambata pe 11 aprilie 2017 s-a dat startul turneului de FIFA. Un alt eveniment ce va marca acest lung turneu va fi concursul Cosplay, ce va reuni cele mai detaliate costume din jocurile online. Toti cei care vor participa la competitiile de gaming se pot bucura de experienta pe care o pot avea datorita calculatoarelor ASUS ROG G20, ce sunt echipate cu procesoare Intel Core I7, dar si cu monitoarele ASUS MG248Q.

De altfel cei prezenti la acest eveniment pot testa si produsele expuse, produse cum ar fi: ROG G752VS, ROG G20CL, ROG GT51CH, ROG GR8 II, dar si monitoare precum: PG258Q, PG348Q, MG279H. Si mai mult decat atat ASUS va oferi si un alt gen de premii constand in bratari ROG, sepci si tricouri. Iar pentru cei ce isi doresc mai multe detalii si informatii despre unul din produsele nou aparute de la ASUS va las mai jos un clip pe care sa-l vedeti.