Far Cry 4 – Battles of Kyrat

Posted by

Mai este foarte putin timp pana la lansarea oficiala a noului joc din seria Far Cry. Pana atunci vom avea parte de multe surprize fiindca cei de la Ubisoft ne tot surprind dezvaluind cate ceva din ce vom juca in nou joc a carui actiune va avea loc in Kyrat. Am mai vorbit despre noul joc Far Cry 4, a carui lansare oficiala va avea loc pe data de 20 noimbrie 2014, asa ca aici vom discuta doar despre modul multiplayer dezvaluit de Ubisoft. A venit si confirmarea oficiala ca Far Cry 4 a fost finalizat asa ca nu vom avea parte de intarzieri in ceea ce priveste lansarea oficiala la fel cum s-a intamplat recent cu cateva jocuri precum Project Cars.

In Far Cry 4 jucatorii pot incerca si modul multiplayer in premiera pentru aceasta serie. Acest mod se numeste mai precis Battles of Kyrat. Sunt trei moduri de joc (Outpost, Propaganda si Demon Mask) si doua echipe. Golden Path este o grupare revolutionare care foloseste doar arsenal conventional in timp ce de partea cealalata intalnim echipa Rakshasa, care poate folosi in lupte si animale salbatice. Par a fi doua echipe destul de dezechilibrate in ceea ce priveste modul de lupta dar Ubisoft promite ca vom avea parte de cea mai tare actiune. La modul multiplayer jucatorii se pot duela pe 10 harti.

Iata mai multe amanunte in trailerul de mai jos:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KZWNpCn0cGQ]

Este inca o veste foarte buna pe care o primesc fanii seriei Far Cry si o surpriza placuta totodata. Acum ceva vreme a fost confirmata lansarea unui Season Pass, iar acum in premiera Far Cry va avea si multiplayer. Sunt surprizele perfecte pe care si le doreste orice gamer pentru jocul preferat. Far Cry 4 va fi disponibil pe PC si ultimele versiuni de Xbox si Play Station.