Iata care sunt cele mai noi laptopuri pentru jocuri la Bucharest Gaming Week

Posted by

Industria gaming din Romania va avea parte de cele mai performante sisteme hardware. Republic of Gamers le ofera pasionatilor de jocuri toate instrumentele necesare pentru a urca in topurile competitiilor. In perioada 9 – 10 noiembrie in incinta Palatului Parlamentului va avea loc evenimentul Bucharest Gaming Week. In saptamana gamingului vor lua parte pasionatii de esports, YouTuberi si gamerii. Republic of Gamers a pregatit competitii cu premii iar cel mai tare gamer va castiga un laptop Strix G531.

Faptul ca la aceasta competitie vor fi disponibile cele mai bune laptopuri de gaming va starni curiozitatea pasionatilor. ROG Zephyrus S GX502 , ROG Strix SCAR III G531 , ROG Zephyrus S GX701 si ROG G703 vor putea fi testate de vizitatorii din cadrul evenimentului. In plus telefonul de gaming ROG Phone II va fi prezent.

Cu toate astea atentia va fi centrata pe Laptopul ROG Zephyrus S GX502. Acesta iti este prezentat la marele eveniment alaturi de un procesor Interl Core i7-9750H din generatia noua si un accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2070 cu 8 GB memorie GDDR6. Un alt amanunt pe care trebuie sa il stii este ca memoria RAM DDR4 de 15 GB este montata direct pe placa de baza dar exista posibilitatea de a o extinde pana la 32 GB. Aceasta varianta poate urca pana la 1540 MHZ la 115W cu ROG Boost in Turbo Mode cu ajutorul racirii AAS care asigura o frecventa si un consum rezervat laptopurilor de mari dimensiuni. Preocuparea de racirea poate fi vazuta imediat de cunoscatori. Sistemul inovativ activ aerodinamic si pozitionarea grilelor de evacuare a aerului fierbinte dezvaluie racirea eficienta cu care este dotat laptopul.

Laptopul este perfect pentru gaming deoarece este dotat cu un ecran FHD de nivel IPS, validat PANTONE, cu 240 HZ rata de refresh si 3 ms timp de raspuns. In plus tehnologia NVIDIA Optimus cu care este dotat asigura functionarea eficienta atunci cand oprim jocul si facem cu totul altceva. In acest mod consumul de energie este redus substantial.

Cu acest laptop poti avea parte de sesiuni intense de jocuri deoarece are un adaptor cu o putere de 230 W. Este intradevar puternic si consuma multa energie. In cazul in care il utilizezi doar pentru a naviga pe internet cel mai bine este sa alegi un adaptor tip C de pana la 65W.

De acum incolo toti gamerii pot merge in calatorii cu cea mai mare usurinta deoarece laptopurile ROG Zephyrus S sunt dotate cu o carcasa usoara de aliaj de magneziu.

Concursurile desfasurate in ziele de 9 si 10 noiembrie la Palatul Parlamentului sunt : Mortal Kombat 11, FIFA 20, Need for Speed Heat si Counter-Strike : Global Offensive. Castigatorii vor fi in numar de 8 si vor fi premiati cu un set de casti ROG Strix Fusion 300 si se vor califica in marea finala de Bomberman. Marea finala va avea loc in cursul zilei de duminica , 10 noiembrie si castigatorul va fi premiat cu un laptop de gamimg ROG STRIX G531.