L.A. Noire | First impression

Posted by

Fiind fascinat de tot ce tine de mafia americana a anilor ’40 dupa ce am vizionat Mario Puzo’s: The Godfather, am inceput sa joc Mafia si Mafia II, iar acum am dat peste un joc aparut in 2011 pe nume L.A. Noire.

L.A. Noire este un third-person-w.e. la fel ca si seria Grand Teft Auto, fiind produs de Team Bondi si Rockstar Games. Pe scurt in prim plan este detectivul Cole Phelps, incercand sa rezolve crime in orasul pacatelor si al faimei.

Chiar daca nu am apucat sa fac decat prima misiune, mediul inconjurator m-a uimit, orasul fiind asemanator cu Empire City din Mafia. Grafica mi se pare foarte buna, asemanandu-se cu cea din GTA 4.

la_noire_1

Actiunea de baza: rezolvarea misterelor unor crime, la inceput pornesti ca si ofiter Cole Phelps, dar pe parcurs ajung sa ai rangul de detectiv, dupa rezolvarea cazurilor, iar ce m-a uimit la L.A. Noire, la interogarea suspectilor playerul trbuie uneori sa isi foloseasca instinctul, indiciile nefiind mereu destule sau de ajutor.

Dragut e ca jocul vine cu o varietate de masini specifice anilor iar coloana sonora te trimite in acea era, pentru asta „baietii” de la Rockstar primesc un mare +.

la-noire5

Ati incercat si voi L.A. Noire? Lasa-ne parerea intr-un comentariu.