Middle-earth Shadow of War

Noutati despre Middle-earth: Shadow of War

Posted by

Cred ca pentru toate acele persoane ce sunt interesate de jocurile online urmatoarele noutati va vor face sa zambiti. Chiar daca nu ai reusit sa fii la curent cu ultimele noutati din lumea jocurilor online pentru PC si nu numai; vei gasi aici cele mai importante date.

Spre exemplu daca te numeri printre fanii jocurilor de actiune, de strategie si in principal un bun gamer pentru acele jocuri ce implica diverse razboaie cu siguranta te va interesa cateva lucruri despre Middle-earth: Shadow of War.

Cei ce iubesc astfel de jocuri cred ca vor fi multumiti sa afle despre faptul ca in data de 25 august 2017 va fi lansat pe piata jocul Middle-earth: Shadow of War, cel putin pe piata din Europa.  Acesta va fi lansat in versiuni atat pentru PC, cat si pentru PlatStation 4 si Xbox One.

Cateva detalii despre Middle-earth: Shadow of War

Trebuie sa stiti ca actiunea din acest joc va avea loc undeva intre evenimentele din Hobbit, dar si cele din Lord of the Rings. In acest joc vei intalni o multime de personaje, locatii sau inamici usor de recunoscut, dar si obstacole si elemente originale. Si pentru ca sunteti nerabdatori sa aflati ceea ce se intampla am sa va las mai jos, clipul pe care eu l-am gasit despre acest joc, Middle-earth: Shadow of War.

https://www.youtube.com/watch?v=K-ZlvkXzu0k