Punisher

Posted by

Cum vi se par jocurile inspirate din filme? Sau mai bine zis ce va plac mai mult jocurile sau filmele? Mie imi plac si filmele dar mai ales prefer jocurile inspirate din filme.

Recent am vizionat Punisher: War Zone. Inspirat din benzile desenate Marvel, Punisher este un film cu multa actiune, impuscaturi, poveste buna si mai multe detalii nu va dau pentru ca e un film pe care trebuie sa il vedeti! Asa ca am cautat si un joc facut dupa acest film.

Punisher (jocul) vine in multiple versiuni incepand cu 1990 versiunea pentru Nintendo, DOS si Amiga (ati putea crede?), o versiune pentru mobil dar cele mai importante: mod-ul pentru Max Payne 2, Punisher: No Mercy facut pentru PlayStation 3 de catre Zen Studios si Sony si un standalone creat in 2005 de catre Volition pentru PC, Play Station 2 si Xbox, pe care l-am incercat.

3_foto02

Punisher (2005) este un third-person-shooter bazat pe fimul si benzile desenate cu acelasi nume. Povestea este aceeasi, Frank Castle (Punisher) isi dedica viata pedepsirii criminalilor dupa ce mafia i-a ucis familia. Grafica lasa de dorit, detalii patratoase, fiind asemanatoare cu cea din F.E.A.R (totusi este un joc creat in 2005), gameplay-ul semanand cu benzile desenate (cel putin pop-up-urile pentru subtitles). Iti sunt oferite foarte multe optiuni precum interogarea, un sistem de lupta corp la corp in care iti alegi cum iti bati pana la moarte adversarul si altele. Personajul principal este un fel de Steven Segal sau Chuck Norris, pentru ca, oricat de mult trag inamicii in el, viata lui scade foarte incet, lucru pe care l-am gasit foarte amuzant, dar nu as fi crezut ca un erou poate omori un „baiat rau” cu atata violenta si in atat de multe moduri brutale, de aceea jocul este recomandat 18+ de catre ESRB.

136439-the-punisher-windows-screenshot-the-game-is-very-brutal-s

Multumita succesului de care s-a bucurat filmul, au aparut diferite versiuni de jocuri atat pentru mobil cat si pentru PC. Cel mai interesant mi s-a parut jocul cu sloturi cu tema Punisher: War Zone.

Punisher: War Zone Slots este un joc de tip slots, cu 5 campuri si 20 de linii, simbolurile jocului, precum: Frank Castle, Logo-ul Punisher, si Craniul specific, fiind preluate din benzile desenate si film. Jocul ofera foarte multe optiuni, bonusuri Free Spins, jackpot progresiv pe 4 niveluri si il puteti gasi pe mai toate casinourile online.

PunisherWarZone2-lowres

Dati o sansa jocului Punisher, o sa va tina captivati si o sa va distreze cu siguranta!

One comment

Comments are closed.