Reclame pe YouTube pentru jocuri online

Posted by

De foarte putin timp am observat ca mai nou pe canalul de YouTube sunt prezente si reclamele pentru jocuri. In mod normal nu as fi observat acest lucru daca nu as fi fost atenta. Mai degraba am vazut un o reclama la un joc destul de cunoscut, ce putin mie mi se parea cunoscut pentru ca mai toti apropiatii mei sunt preocupati de acest joc. Si pentru ca nu mai am capacitatea de alta data de a retine numele tuturor chestiilor care se intampla in jurul meu mi-e putin cam greu sa scriu aici numele jocului.

Dar promit ca daca imi amintesc am sa-l trec aici, insa memoria mea in acest moment nu ma prea ajuta. In cele din urma as putea sa va descriu putin jocul pentru a fi mult mai usor de inteles. In mare este vorba despre expansiunea unei armate din care faci parte si cu care aceasta se lupta cu tot felul de creaturi magice, mai mult sau mai putin.

Cat despre tacticile de joc pe acestea ti le poti implementa singur, mai ales ca sunt anumite abilitati pe care le poti obtine dupa ficare batalie castigata. Insa cu siguranta cei care au ideea despre aceste jocuri de strategie, expansiune si multe alte reglementari pe care le puteti impune chiar voi stiti foarte bine la ce tip de joc ma refer, chiar daca momentan nu imi amintesc numele acestuia.

Insa spuneam la inceputul articolului ca am gasit pe YouTube raclame la diferite jocuri, ce pana nu demult nu existau. Sau poate ca eu nu am avut parte de astfel de reclame ori exista si varianta in care in acest moment asistam la o expansiune a jocurilor, mai cu seama a reclamelor acestora.

Cat despre senzatia care mi-a lasat-o respectiva reclama inca sunt putin confuza si mai degraba uimita pentru ca nu ma asteptam sa dau peste atfel de reclame sau cel putin nu era in targetul meu aceste reclame. Pe de alta parte nu e rau deloc ca sunt si reclame pentru jocuri, indifernt daca vorbim despre jocurile online sau despre celelalte.