Romanii si Jocul The Martian

Posted by

Desi pare incredibil a sosit momentul sa faci parte din lumea pe care ti-ai imaginat-o si sa fii eroul numarul 1 in The Martian, jocul in care esti liber sa fii tu. Acum este povestea ta si a mea, esti specialist NASA si singura legatura a lui Mark Watney cu pamantul. Tot ce trebuie sa faci este important, o multime de probleme care par imposibil de rezolvat sunt misiunea ta, o lupta de supravietuire in care pastrarea contactului cu planeta-mama este vital.

Wow, este jocul pe care il astepti de atata timp dar hai sa aruncam o privire in spatele scenei si sa descoperim impreuna cum a luat fiinta aplicatia care este acum disponibila pe ecranele smartphone-urilor si smartwatch-urilor. Fox Digital Entertainment, divizia Twentieth Century Fox care dezvoltă și produce aplicații și jocuri, împreună cu dezvoltatorul Little Labs au apelat la studioul romanesc Amber pentru a implementa si adapata jocul pe platforma de Android. Echipa dedicată proiectului a lucrat preț de 2 luni pentru a livra produsul care acum poate fi downloadat din Google Play Store.

Daca esti fericitul detinator al unui dispozitiv Apple, Android Apple Watch sau Android Wear atunci este sansa ta sa descarci aplicatia The Martian:Bring Him Home de pe Google Play si Apple Store la pretul de 2.99$. Caracteristicile cheie ale jocului includ alegeri interactive care definesc șansele lui Mark de supraviețuire, sprijin științific din partea echipei NASA care ajută jucătorul să ia cele mai bune decizii, o poveste captivantă care urmărește firul narativ al filmului, cât și al cărții și posibilitatea de a viziona trailerul filmului și de a cumpăra bilete la film prin intermediul aplicației.

   Este timpul sa iti intri in rol!