Scapa de soareci cu Compania DDD

Posted by

Compania DDD este genul de firma la care oamenii apeleaza atunci cand gravitatea infestatiei cu soareci ii copleseste. Dar, asta nu inseamna ca este modul corect de proceda. In primul rand pentru a avea siguranta unei case curate, fara daunatori trebuie pastrat un anumit grad de curatenie. Daca se intampla sa auziti ca vecinii au probleme cu soarecii sau sobolanii, luati masuri! Nu trebuie sa stati pe ganduri pana in ultima clipa, ca apoi sa va regasiti cu oaspeti nepoftiti in casa.

Site-ul Companiei DDD ofera toate informatiile necesare clientiilor in ceea ce priveste tehnica folosita si tarifele.

Firma pune la dispozitia clientilor o lista cu preturi servicii deratizare, pentru cei curiosi, care doresc sa isi estimeze singuri costurile. De asemenea, costurile pot varia in functie de suprafata locuintei, tipul de deratizare, fie chimic, fie ecologic, si de gradul de infestatie.

Pentru un cod rosu de infesatie cu sobolani, costurile vor fi un pic mai mari, dar DDD asigura ca odata ce efectueaza o deratizare completa, locuitorii casei nu vor mai avea de-a face cu aceste rozatoare neplacute.

Chiar daca locuim la oras, intr-un cartier rezidential, asta nu inseamna ca suntem imuni la o infestatie cu soareci. Acestia, desi in mare parte se tem de oameni, pericolul vine din interiorul lor. Soarecii si sobolanii pot fi purtatori ai unor din cele mai periculoase bacterii. Acestea pot fi transmise prin saliva animalelor, atunci cand rumega din alimentele noastre si prin deseurile pe care le lasa in toata casa.

Operatiunile de deratizare, pe care Compania DDD le ofera clientilor, elimina atat daunatorii cat si urmele lasate de acestia. Folosind agenti chimici, care omoara toate bacteriile, casa va fi din nou in siguranta.

Compania DDD este serviciul de incredere la care poti apela oricand cand ai o problema cu daunatorii sau doresti o dezinfectie totala a locuintei.