tekken

Tekken disponibil pe tableta si pe smartphone

Posted by

Cred ca multi dintre voi nici macar nu si-au schimbat optiunea in ceea ce priveste jocl de strategie, de lupta si in cele din urma acele jocuri ce nu pot fi uitate prea usor de catre nici un jucator, indiferent de trecerea timpului. Unul dintre cele mai vechi jocuri de lupta este Tekken, iar pentru el a sosit momentul pentru a fi disponibil si pentru tablete si pentru smartphone, atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Si probabil asa cum era de asteptat lansarea atat pe Android, cat si pe iOS se va face pe etape, iar momentant acest joc, Tekken, nu este disponibil decat in App Store Canada. Insa ceea ce se cunoaste cu siguranta despre Tekken este faptul ca va avea peste 100 de caractere si bineinteles toti jucatorii (caracterele) pe care le stiti deja.

Se pare ca fiecare dintre luptatorii (jucatorii) pe care tu vrei sa-l alegi va avea peste 20 de miscari de lupta, care se pot actualiza si se pot debloca. Si cum deja se astepta toata lumea poti juca atat singur, cat si in echipa. Un alt lucru de retinut pentru acest joc – Tekken – este legat de faptul ca va fi gratuit, dar pot exista si achizitii daca iti doresti sa evoluezi intr-un stil cat mai rapid.