Un nou joc video – Call of Duty: WW2

Posted by

Nici nu cred ca pot incepe acest articol mai bine de atat, de fapt ceea ce intentionez sa fac este sa va aduc la cunostinta faptul ca maine, 26 aprilie, se va lansa oficial anuntul pentru un nou joc video. Cu siguranta cei mai multi dintre jucatori cunosc toate aceste detalii, mai ales ca vorbim despre Call of Duty: WW2. Insa ceea ce ar mai trebui sa adaug eu la aceasta informatie este faptul ca lansarea jocului va fi tocmai spre final de an, mai exact prin luna noiembrie.

Oricum pana la acel moment cu siguranta se vor mai afla mult mai multe informatii despre ceea ce aduce nou acest joc, de ce se pot bucura jucatorii si bineinteles ce alte beneficii poate avea acest nou joc video. Cum pana maine nici o informatie nu este oficiala, prin spatiul public s-au tot scurs diverse informatii, mai mult in stadiul de barfe, supozitii pe diferite surse.

Din informatiile care au tot circulat pe internet se pare ca acest joc, Call of Duty: WW2 este inspirat din cel de-al doilea razboi mondial. Si chiar mai mult decat atat hartile unde au loc bataliile sunt foarte animate si realizate in cel mai mic detaliu pentru batalii precum cea din Stalingrad, debarcarea din Normandia si multe astfel de batalii. In continuare, ceea ce mai poate fi spus despre Call of Duty: WW2 este vorba despre compania ce l-a creat, caci este aceeasi ca si in cazul  Call of Duty: Advanced Warfare, iar compania despre care am amintit este Sledgehammer Games.

Probabil ca maine vom avea mai multe informatii, cel putin de aici incolo vom primi informatii oficiale care sa ne hraneasca a noastra curiozitate. Si de ce nu poate vom afla mult mai multe vesti interesante decat cele pe care le-au speculat cei mai multi dintre noi. Oricum ceea ce este cert este faptul ca vom mai avea ceva de asteptat pana ce jocul va fi lansat oficial.