Batman: Arkham Origins

Posted by

Dupa ce au scos doua jocuri faine din categoria „Batman”, cei de la Warner Bros s-au hotarat sa-l scoata si pe al treilea, si anume „Batman: Arkham Origins„, un joc in care autorii se hotarasc sa scoata la iveala originile acestui cavaler negru. Precedentele versiuni m-au tinut captivat asupra jocului, datorita faptului ca toata actiunea se desfasoara intr-0 admosfera sumbra. Tinand cont ca inca de mic mi-a placut Batman si caracterul sau dinamic. Evident am ajuns si acum mare sa respect acest personaj.

Povestea din „Batman: Arkham Origins”

Ei bine povestea acestui nou joc al celor de la Warner Bros, se petrece cu cinci ani inainte de evenimentele din „Batman: Arkham Asylum”, cand milionarul Bruce Wayne avea aproximativ 2 ani de cand se lupta cu mintile criminale din Gotham City, in acest timp construindu-si un nume de justitiar care pe politistii corupti si pe infractori ii facea sa tremure. Capul rautatilor din Gotham City se decide la un moment in preajma Craciunului sa puna o recompensa pe capul lui Batman, in valoare de 50 de milioane de dolari. Aceasta recompensa atrage 8 asasini renumiti si extrem de periculosi, dar nu numai acesti asasini, ci atrage si fortele locale. Asadar aceasta suma imensa ii aduce lui Batman numerosi dusmani. In tot acest haos creat pentru al vana pe Batman, Joker, eternul sau dusman se hotaraste sa profite din asta si sa-si puna in primul rand propriile planuri de al distruge pe Batman. Printre cei care il vaneaza pe Batman tin sa-i reamintesc pe Bane, DeathStroke, FireFly, Copperhead sau Electrocutioner, sunt unii dintre cei care il vaneaza pe Batman.

Detalii:

Acest joc are o grafica foarte buna din punctul meu de vedere, nu atat de real, incat sa confundam realitatea cu jocul, dar nici invechita. La capitolul grafica sta bine zic eu. Sunetul este foarte bun, mai bun ca la versiunile celelalte ale acestui joc. Evident sunetul si grafica se imbina perfect in sumbra atmosfera a Gotham City.

Cerinte de sistem:

Cerinte minime:

  • Procesor: Intel Core Duo, 2.4 GHz sau AMD Athlon X2, 2.8 GHz
  • RAM: 2 GB
  • Sistem de operare: Windows Vista/7/8
  • Placa video: NVIDIA GeForce 8800 GTS sau AMD Radeon 3850

Cerinte recomandate:

  • Procesor: Intel Core i5 750, 2.67 GHz sau AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Sistem de operare: Windows Vista/7/8
  • Placa video: NVIDIA GeForce GTX 560 sau AMD Radeon HD 6950

Trailer „Batman: Arkham Origins