Crysis 2 Maximum Edition

Posted by

Dupa cateva zile de absenta, astazi vin cu un joc mortal pe care trebuie neaparat sa il aveti: Crysis 2 Maximum Edition.

Crysis 2 este un first-person shooter dezvoltat de Crytek si publicat de Electronic Arts fiind al doilea joc din seria Crysis si primul care a aratat „ce poate” CryEngine 3.

Povestea destul de buna, New York City este distrus din temelii de un soi de extraterestrii care aduc cu ei un virus mortal, orasul intra sub legea martiala iar „baietii” de la Crynet Enforcement & Local Logistics, sau CELL, preiau conducerea si omoara persoanele infectate. Un om de stiinta, Nathan Gould doreste sa creeze un antidot cu ajutorul unui soldat Delta Force numit „Prophet„, dar este urmarit de CELL.

maxresdefault

Gameplay-ul pare a fi destul de complex, adica player-ul comanda un puscas marin pe numele de cod Alcatraz care scapa dintr-un submarin ce a fost lovit de „aliens” si este salvat de catre Prophet care fiind infectat cu virusul ii da lui Alcatraz Nanosuit 2.0. Astfel Alcatraz este nevoit sa cutreiere orasul si sa indeplineasca anumite task-uri in timp ce trebuie sa ramana in viata, fiind vanat de CELL.

CryEngine 3 face toti banii aducand gameplay-ului un mare +, suportand si vedere stereoscopica 3D. Ce mi s-a parut ciudat, ca si nivel de grafica cea mai slaba setare a jocului este „High”, maximul fiind ultra, dar Crytek a micsorat cerintele pentru a putea fi jucat si pe PC-uri mai slabute.

Crysis2MaximumEdition2

Bun dar sigur va intrebati care e treaba cu Maximum Edition. Foarte simplu! Maximum Edition iti da tot contentul ce a fost scos vreodata, toate armele, functiile si chiar si hartile! Pe scurt experienta completa Crysis 2.

Cerinte de Sistem:

  • OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
  • Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
  • Memory: 2GB
  • Hard Disk Space: 9Gb
  • Video Card: NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better, ATI 3850HD with 512Mb RAM or better
  • Sound: DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX®: 9.0c