Cum ii poti face fericiti pe cei mici?

Posted by

Nu cred ca mai este cazul sa iti amintesc ca se apropie Craciunul si ca trebuie sa ai grija de fiecare membru al familiei, dar si de persoanele ce-ti sunt apropiate. Insa trebuie sa mai stii ca dintre toate aceste persoane cei mai importanti sunt copiii. Ei sunt cei care de fiecare data au nevoie de o iubire suplimenatara, de afectiune neconditionata si de foarte mult timp petrecut in preajma lor.

Nu stiu daca si voi ati observat, dar cei mici nu vor intotdeauna jucarii, joculete sau mai stiu eu ce, ci dimpotriva sa stati in preajma lor, sa ii luati in brate si sa ii iubiti. La prima vedere lucrul asta nu pare deloc greu, doar ca de cele mai multe ori nu avem timp suficient sa stam in preajma pustilor,chiar daca ne-am dori asta la fel de mult ca si ei. De aceea iti propun ca de acest Craciun sa aduci ceva nou in viata lor.

Spre exemplu ai putea sa-i inviti in bucatarie sa te ajute cu treaba de acolo, dar intr-un mod in care sa para mai mult a distractie si nu a o obligatie venita din partea ta. Un alt mod frumos de ati petrece timpul alaturi de cei mici ar fi sa stai cu ei in camera de zi si sa realizati impreuna tot felul de decoratii pentru casa voastra, dar si pentru bradutul pe care voi vreti sa-l impodobiti.

Stiu ca pentru asta aveti nevoie de ceva mai mult timp pe care sa il dedicati pentru copiii vostri. Iar daca ai putina indemanare in ceea ce inseamna arta oregamii ai putea spune ca te numeri printre cei mai norocosi parinti. Cred ca stiti si voi ca cei mai multi dintre copilasi adora hartia colorata, culorile si mai ales sa deseneze, sa picteze.

Pe de alta parte nu ar strica sa-i indemni sa mearga si spre arta frumosului, astfel ei vor stii sa-si dezvolte si aceasta latura inca din copilarie si nu la maturitate, cand este putin cam tarziu si cam dificil in acelasi timp. Deci voi ce preferati sa faceti pentru micutii vostri?