Echipa anului EA SPORTS FC™, acum disponibilă în EA SPORTS FC Mobile: Construiește-ți Ultimate Team-ul visurilor!

Posted by

Iubitorii de fotbal și de gaming, pregătiți-vă pentru o experiență captivantă pe dispozitivele mobile! După un vot pasionant al fanilor la începutul lunii, echipa anului EA SPORTS FC™ Team of The Year (TOTY) este acum disponibilă în EA SPORTS FC Mobile, aducând în lumea digitală cei mai buni jucători ai anului pentru a-ți construi echipa de vis în Ultimate Team™.

Pentru următoarele cinci săptămâni, până pe 29 februarie, EA SPORTS FC Mobile îți oferă șansa unică de a-ți alcătui echipa ideală cu superstele fotbalului mondial. Printre acești jucători de top se numără Erling Haaland, Rúben Dias, Rodri și legendarul Lionel Messi. Toți acești jucători excepționali sunt acum la îndemâna ta în cadrul aplicației mobile.

Totul a început cu o listă de 80 de jucători de top din fotbalul mondial, din care cel mai votat pentru campania Team of the Year a fost Jude Bellingham de la Real Madrid, fiind inclus în 74% dintre echipele selectate. El este urmat îndeaproape de Kylian Mbappé și Virgil van Djik, ambii cu 66% din voturi. În cuvintele lui Virgil van Dijk, căpitanul lui Liverpool: „Este o onoare să fiu numit în echipa anului de la EA SPORTS FC. Să te afli printre cei mai buni jucători din lume este un sentiment extraordinar.”

Jucătorii de EA SPORTS FC Mobile au posibilitatea de a participa la Skill Games și Meciuri, progresând astfel pe un Reward Path pentru a colecta jucători nominalizați la Team of the Year. Acești jucători pot fi apoi integrați în echipele lor finale. Mai mult, jucătorii pot câștiga un Jucător TOTY cu OVR ridicat completând anumite etape importante pe parcursul celor cinci săptămâni ale evenimentului.

Noutățile nu se opresc aici! Fiecare săptămână aduce noi schimburi pentru jucătorii TOTY și TOTY ICON, inclusiv legendarul Jairzinho. Evenimentul include și un capitol dedicat ICON Evolutions, unde jucătorii pot alege unul dintre cele trei ICON-uri legendare pentru a le evolua și a-și îmbunătăți statisticile OVR.

EA SPORTS FC TOTY FINAL XI cuprinde:

 • GK: Alisson Becker (Liverpool)
 • MID: Jude Bellingham (Real Madrid)
 • DEF: Jeremie Frimpong (Bayer 04 Leverkusen)
 • MID: Kevin De Bruyne (Manchester City)
 • DEF: Virgil van Dijk (Liverpool)
 • MID: Rodri (Manchester City)
 • DEF: Rúben Dias (Manchester City)
 • ATT: Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)
 • DEF: Theo Hernández (AC Milan)
 • ATT: Erling Haaland (Manchester City)
 • ATT: Lionel Messi (Inter Miami)

Pentru mai multe informații și actualizări despre EA SPORTS FC Mobile, urmărește site-ul oficial și canalele de social media: Instagram, Twitter, Facebook și YouTube. Și nu uita, poți purta mereu jocul de renume mondial în buzunar, descărcându-l din App Store și Google Play Store. Prepară-te să intri în acțiune și să-ți construiești echipa de aur în lumea virtuală a fotbalului!