Gigabyte GTS 250 | O placa video cu tupeu

Posted by

Dupa o lunga perioada de timp m-am decis sa imi upgradez PC-ul pentru a putea juca la cea mai buna performanta si calitate ultimele aparitii in materie de jocuri. Cu toate ca am inceput azi acest proiect dintr-o intamplare, in urma unui apel al unui amic ce lucreaza la un studio, amic care mi-a adresat intrebarea: „Te intereseaza un GTS 250 ieftin, gen 150 lei?” asa ca am dat un search pe Google si nu am putut sa spun decat „DA!„.

gigabyte-gts250-scan-front

Gigabyte GV-N250ZL-1GI este dupa parerea mea o placa video „cu tupeu” avand la baza chipset-ul nVidia GTS 250. Aceasta vine cu 1024 MB GDDR3 vRam pe 256 biti, 128 Cuda Cores si o frecventa de 738MHz cu posibilitate de overclocking pana la 1100 MHz si posibilitatea de a lega mai multe placi in SLI.

Deasemenea pot conecta 3 monitoare in acelasi timp avand cate un conector VGA, DVI-D si HDMI cu o rezolutie maxima de 2560 x 1600 si sa nu uitam ca suporta OpenGL 3.0, Nvidia PureVideo HD si 3D Vision.

gigabyte-gts250-front

Abia am montat placa video pe placa de baza a PC-lui si cu toate ca nu pot da inca un verdict si pareri concrete datorita faptului ca CPU si sursa de alimentare nu ma ajuta, placa video nefiind alimentata prin cei 6 pini… tot ce pot spune e ca e uimitoare.

P.S: Windows 7 Ultimate x64 imi da nota 6.4 din 7.9 deci e ceva (Yaaa!) posibil sa mai creasca sau nu dupa alimentarea acesteia prin mufa cu 6 pini.

One comment

  1. Cautand pe netul in limba romana uite ca am
    gasit pe pagina dumeavoastra. Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins
    de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si va doresc cat mai mult succes!

Comments are closed.