HP lansează noi modele de echipamente de gaming OMEN by HP

Posted by

Pasionati de jocuri video au un nou motiv pentru a sarbatori. Si anume, cei de la HP au lansat o noua gama de gaming – OMEN – pregatita sa faca fata oricarei provocari. Aceasta noua gama ofera pasionatilor de gaming competitiv, tehnica necesara pentru a juca la cel mai inalt nivel.

Ce aduce nou gama OMEN?

Avand in vedere ca tehnica de gaming si nu numai evolueaza in fiecare zi trebuie spus ca aceasta noua gama vine cu cateva schimbari. De exemplu:

  • desktop OMEN X Compact se poate conecta rapid la o statie de docare pentru folosirea in mod desktop traditional si bineinteles poate fi capabil, cu ajutorul dotarilor, de a crea o experienta unica de Realitate Virtuala in orice camera. Un plus pentru acest desktop consta in faptul ca este echipat cu o placa video GPU de la NVIDIA, ce suporta overclock din fabrica.
  • cum pentru HP fiecare detaliu de gaming conteaza, noua gama aduce in prim plan o noua tastatura mecanica, casti captusite pentru a reduce zgomotul de fundal, mouse cu greutate customizabila si un mousepad cu un design unic si special ce ofera precizie.

  • noile laptop-uri OMEN 15 si OMEN 17 echipate cu cea mai noua si mai performanta tehnologie in materie de grafica de la NVIDIA. Dar si cu monitoare de mare rezolutie cu tehnologia optionala G-Sync™, pentru tot ceea ce inseamna rate de refresh bune si cu posibilitatea de a accesa si schimba usor si rapid componentele interne.
  • elementele cheie ale OMEN X VR Backpack PC au permis companiei sa dezvolte un design incredibil, cu accesorii care duc la un alt nivel modul in care gamerii pot interactiona cu hardware-ul.
  • Softul OMEN Command Center reduce latenta sistemului, oferindu-le pasionatilor de jocuri un control mai mare asupra traficului de retea si de asemenea poate suporta simultant mai multe stream-uri;

Asadar un nou inceput se intrevede atunci cand vorbim despre jocurile de calculator si despre noua gama lansata de cei de la HP, OMEN.