Jocurile online sunt cele mai potrivite pentru copii

Posted by

Desi, din ce in ce mai des, copiii nostri s-au obisnuit sa ceara tableta sau telefonul parintelui pentru a se juca, nu este inca timpul trecut nici pentru acei copii care inca se joaca pe computer si care in mare parte stau pe tot felul de site-uri de jocuri online pentru a se juca.

Multe dintre ele sunt joculete simple, facute parca sa fie indragite de copii, dar care plac si adultilor. Dintre acestea, o categorie speciala o reprezinta jocurile cu animale, care sunt un fel de desene animate pentru copii, in care acestia au puterea de a interactiona cu personajele. De aceea, atunci cand ma gandesc la recomandari pentru cei cu varste mai mici, imi vine intotdeauna in gand categoria jocuri cu animale.

Oricum ar fi, in comparatie cu alte jocuri online, acestea sunt cele mai recomandate celor mici care abia acum descopera tainele calculatorului si care pot sa invete usor sa foloseasca mouse-ul si tastatura prin intermediul unor astfel de jocuri.

jocuri-cu-animale-kinectimals

Si pentru ca se tot discuta mult atat in online, cat si in offline, despre pozele cu pisici de pe facebook, sa nu credeti ca nu exista si pentru cei mici o categorie speciala de jocuri, care se numesc simplu: jocuri cu pisici. Bineinteles ca aici nu mai vorbim doar de cei mici, sunt o groaza de fete de varsta a III-a (glumesc) care indragesc atat de mult aceste animale, incat sunt sigur ca adora pe internet astfel de jocuri. Chiar as fi curios de statisticile demografice pentru o astfel de categorie de jocuri.

Spre finalul articolului, vin si va intreb pe voi, cititorii acestui blog, daca va jucati astfel de jocuri si cam care este categoria de animale care va atrage cel mai mult, bineinteles in contextul jocurilor. Si cand spun animale, ma refer la cele care exista si in realitate, nu la ogres, troli, sau alte animale fantastice din jocuri.