Loadout

Posted by

Iti plac shooter-ele? Atunci iti va placea si asta(totusi sa nu ne gandim ca eu sunt fata si de fapt sunt cam aeriana cand vine vorba de impuscat).

Loadout este un shooter free pe platforma Steam, dezvoltat de baietii de la Edge of Reality, cu o actiune ampla dar tot odata simpla, depizand cu cine pici in echipa sau de echipa adversara, cu o grafica comica, usoara, care ba te amuza, ba te face sa te simti doar un om mic si prapadit.

Principiul este acelasi ca si la alte multe jocuri intalnite pana acum, joci singuri-iti este gasita o echipa, in functie de levelul avut si de meciurile castigate/pierdute; joci in echipa-este gasita o echipa adversara cu o medie de experienta cat mai apropriata de echipa ta.

Dupa selectarea/gasirea echipei, tu si coechipierii aveti posibilitatea de a votat harta pe care doriti sa jucati. Ele fiind in total 4 harti (Fissure, Four Points, The Brewery si Trailer Park), jocul iti da posibilitatea ca la fiecare meci sa iti alegi doar doua dintre ele.

O chestie care m-a intrigat cel mai mult la acest joc este optiunea de Weaponcrafting, care iti ofera posibilitatea de a-ti crea singur propria arma, de la teava, glont, mecanismul de dare a focului, tragaci, percutor, la mecanismul de alimentare, marimea magaziei, si diveritele accesori.

Alt plus pe care Loadout il are, este grafica. Desi este foarte „cartoonish”, cum ar zice un prieten, te amuza la maxim, si nici se pune problema de o incarcatura vizuala care sa te oboseasca. Diferitele situatii in care mori de fiecare data se termina in alt mod, in acest joc putand sa realizezi performanta de a merge pe doua picioare fara sa ai si partea superioara a corpului atasata, sau sa alergi fara sa stii unde deoarece ti-a picat capul acum cativa metrii.

Ca orice alt joc cu multiplayer online, joci pentru a castiga experienta si niste chestii numite „blutes” pe care le poti folosii pentru a-ti personaliza arma si pentru a-ti debloca anumite abilitati din Tech Tree. De asemenea cu ele iti poti debloca echipament, arme, slot-uri pentru arme/caractere, si asa mai departe.

Desi este un joc Free to play oferit de Steam, exista un pachet cu anumite facilitati pentru tine si caracterul tau pentru  un pret de aproximativ 20 de euro.

Loadout Free to play il puteti descarca de aici.

Loadout- JocuriCool.ro
Loadout- JocuriCool.ro

 

Loadout- JocuriCool.ro

Loadout- JocuriCool.ro

Loadout- JocuriCool.ro

One comment

  1. Buna. Am ajuns pe pagina ta si am vazut ca e foarte valoroasa si
    are informatii importante. Permite-mi sa
    propun si eu despre un magazin pe internet cu produse foarte ieftine: Aliexpress Romania.
    Cred ca stiai de el. Spor in continuare.

Comments are closed.