No More Room In Hell: Preview

Posted by

Incep acest preview prin a spune ca No More Room in Hell este un joc EPIC.

Daca ati vazut Dawn of the Dead sau chiar si Walking Dead sigur v-ati pus poblema: „Ce c@#$% as face daca as fi eu aici?”, eh acum ai ocazia. Ai spune chiar ca au transpus filmul in joc dar nu are nici o legatura cu producatorii filmelor.

No More Room in Hell a fost creat ca un mod al Half-Life 2 folosind si acelasi Source Engine. Este un FPS, co-op cu maximum 8 jucatori (daca nu ar fi co-op as putea spune ca nu ai avea nici o sansa sa faci solo). La baza este un fel de Left 4 Dead, dar… lucrul care face diferenta, ca tot am vorbit de filme, daca ai avut nefericitul ghinion sa fi muscat, ai doar foarte putin timp pana mori si revii ca un zombie ca toti ceilalti.ss_e5e8941961b51fba8fec5f333bdcdf760f2e9e23.1920x1080
Ce m-a impresionat este nota de realism data de faptul ca nu ai o interfata HUD, nu ai o tinta, dar si de faptul ca, atunci cand esti muscat iti poti anunta coechipierii sau poti la fel de bine sa taci.

 

Acum intervine partea amuzanta care nu te va lasa sa parasesti jocul. Numarul enorm de Zombie care sar pe tine din intunericul in care este invaluit jocul, de parca intreg continentul american nu ar avea bani sa plateasca lumina si pe care, fara coechipieri, nu ai avea sanse sa ii omori.

 

Trebuie sa fi intotdeauna pregatit sa fugi. In cazul in care ai ramas fara gloante ai 3 optiuni: ai putea avea sansa ca un coechipier sa imparta cu tine gloantele lui, ai putea folosi toporasul din dotare, sau poti sa fugi mancand pamantul in speranta ca nu te vor prinde.

ss_38094ed8dce9c357d7a18538bdc3b601aa12610f.1920x1080

Din pacate grafica lasa oarecum de dorit, dar e de inteles de vreme ce jocul nu a fost facut pentru vizual ci pentru distractie.

Dupa ce joci acest joc cam 2 ore ai putea sa te gandesti in sinea ta ca esti un fel de maniac. De ce?… Pentru ca, pur si simplu, daca tragi o linie e imposibil sa nu vezi numarul    de ordinul sutelor de capete de zombie pe care le-ai ciuruit, femeiile care le-ai spintecat cu toporul (doar de dragul distractiei) si zecile de copii zombie care probabil te-au      facut sa faci pe tine in timp ce urmareai filmele si pe care 100% te-ai razbunat grav.

 

 

Ahh.. Dar am uitat partea cea mai buna. Jocul e Free to Play pe Steam Store. Il puteti lua de aici.