Va mai atrage Candy Crush?!

Posted by

Zilele trecute vorbeam cu un amic si mi-am amintit ca a fost mare fan Candy Crush. In speranta ca el a uitat de acest joc am avut proasta inspiratie sa-l intreb daca mai pierde timpul pe jocul mai sus amintit. Cum de fel acest amic nu poate fi altfel decat sincer mi-a raspuns ca din cand in cand mai este atras de acest joc. Si asta pentru ca pe el il relaxeaza si il binedispune. Chiar daca sunt numeroase alte jocuri acesta este atras tot de primul joc pe care l-a jucat cu placere.

Ce-i drept imi amintesc ca am avut si eu momente cand jucam Candy Crush si ma simteam intr-un fel bine ca am avut o oarecare ocupatie, dar in timp toate acestea s-au schimbat. Sau poate ca eu nu mai sunt atat de tentata sa-mi impart momentele libere pe diverse jocuri si prefer sa fac orice altceva in afara sa ma joc.

Mi-am tot spus ca pentru mine asemenea joc a insemnat doar o mica perioada de eliberare si nimic mai mult, de aceea poate ca am renuntat la el inainte sa devin dependenta. Bineinteles nu pot spune despre amicul meu ca este dependent de Candy Crush, dar cu siguranta pierde destul de mult timp pe acest joc, desi ar putea face alte lucruri mult mai bune si mai placute.

Desigur poate gasi relaxare si in alte jocuri nu numai in Candy Crush, dar ma gandesc ca s-a obisnuit cu acest joc si orice altceva i se pare plictisitor sau mult prea greu de jucat. Si cu toate astea eu sunt de parere ca poti face lucruri mult mai interesante decat sa stai sa te joci, dar avand in vedere ca pentru unii jocul pe calculator sau telefon reprezinta cateva momente de relaxare, fiecare dintre noi stie ce are cel mai bine de facut. Sunt curioasa daca si voi mai sunteti atrasi de Candy Crush?