VGN – Need for speed: The Run

Posted by

Imi amintesc si acum cat de mult ma certam cu fratele meu pentru ca nu ma lasa si pe mine sa joc singurul joc care m-a atras cu masinute. Imi spunea de fiecare data, ca eu sunt fata si ca ar trebui sa merg in camera mea si sa ma joc cu papusile. Si de la toata nebunia asta incepeau certurile noastre, ba mai mult din cand in cand ajungeam sa ne lovim, pana unul dintre parintii nostri venea sa ne desparta. Si atunci era rau, foarte rau, caci mama mai ales ne impartea bataia si nu lasa pe nimeni nepedepsit.

Insa cu toate astea stiam foarte bine sa ne aparam unul pe celalalt in fata altora. Iar cearta noastra a durat doar o perioada scurta, pana eu am invatat sa ma joc impreuna cu el. Mai grav a fost dupa aceea ca nu ne mai gandeam la scoala, ci din contra ne gandeam care dintre noi poate se joaca primul sau primul care ajungea acasa il astepta si pe celalalt pentru a ne juca impreuna.

Imi amintesc si acum ce ras era pe noi cand tot incercam sa ne busim sau sa ajungem primul/prima la linia de sosire. La un moment dat ajunsesem sa ne imboldim unul pe celalalt, fizic, chiar daca joaca noastra era virtuala. Dar cel mai placut era atunci cand el se supara pentru ca eu castigam jocul, desi nu se intampla asta foarte des.

Si pentru ca mi-am amintit de acest obicei am sa va las mai jos un clip cu review-ul de la VGN – Need for speed: The Run. Sper sa va placa si poate cine stie veti invata cateva trucuri noi, pe care sa le puneti si voi in practica. Cu toate ca sunt foarte sigura ca va descurcati foarte bine isi fara acest review, dar in continuare sper sa va fie de folos.