5 cele mai asteptate jocuri in 2022

Posted by

Daca pentru unii dintre noi anul ne-a adus mai multe probleme, facturi mai mari si diverse scumpiri, pentru altii a adus si ceva chestii distractive. Si cum sa nu iti vina sa te relaxezi putin cand stii ca anul acesta te asteapta unele dintre cele mai bune jocuri de pana acum?!

Totodata in cele ce urmaza va vom prezenta pas cu pas pe fiecare dintre cele 5 jocuri pe care ni le-am propus sa le amintim aici. Iata lista noastra:

  • Rainbox Six Extraction – este un joc care poate fi jucat pe PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, PC, Google Stadia, Amazon Luna, iar lansarea a avut loc pe data de 20 ianuarie a anului curent. De asemenea, in trecut mai era cunoscut sub numele de Rainbow Six Quarantine, insa numele titlului a fost schimbat. Ceea ce pare interesant este faptul ca nu poti trece la o noua misiune daca nu o rezolvi pe cea de dinainte si tot asa.
  • Gran Turismo 7 – se va juca doar pe PS5, iar data de lansare va fi pe 4 martie 2022. Printre multe altele acesta este un joc foarte realist de masini, in care se accelereaza foarte mult. Ba mai mult decat atat vine la pachet si cu diferite optiuni de personalizare care sa trezeasca si mai mult spiritul de joc.
  • God of War – este un alt joc pe care il poti juca fara doar si poate atat pe PS5, cat si pe PS4. Cu atat mai mult cu cat povestea va este cunoscuta aceasta fiind doar o continuare si bineinteles ultima parte din seria nordica a jocului God of War. Pe parcursul acestui joc, in afara de personajele principale, tata si fiu, Kratos si Atreus veti descoperi si alte noi personaje.
  • Dying Light 2 – este compatibil cu PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, PC, iar lansarea a avut-o pe 4 februarie in acest an. Foarte probabil sa va plac atat de mult acest joc cu zombii, incat sa nu mai vreti un alt joc de acest gen, avand in vedere acuratetea narativa si grafica pe care o detine acest joc.
  • Lord of the Rings: Gollum – este compatibil cu PS5 si Xbox Series X. Jocul detine foarte multe locatii captivante din Pamantul de Mijloc pana veti ajunge la / si veti pleca din fortareata Mordor unde Gollum este tinut captiv.

Prin urmare daca lista noastra a reusit sa va capteze atentia sau cel putin unul dintre jocurile prezentate, atunci cu siguranta noi putem spune ca ne-am facut treaba destul de bine. Pana data viitoare spor la tastat.