Iata cum sa nu mai fii invidioasa ca prietena ta castiga sume colosale din videochat!

Posted by

Ai o prietena care a ales sa faca videochat, iar acum castiga sume de bani la care fetele de varsta voastra nu pot, in mod normal, nici macar sa viseze? Probabil ca ai observat ca isi cumpara haine de firma, parfumuri fine si isi petrece excursiile in destinatii exotice.

Ce faci intr-o astfel de situatie? Ai la dispozitie doua variante. Prima presupune sa nu faci nimic pentru a schimba propria ta situatie, ci doar sa privesti cu invidie spre prietena, eventual si sa o barfesti cu rautate, alaturi de alte fete la fel de invidioase pe succesul ei.

A doua varianta implica faptul ca si tu ai posibilitatea de a reusi la fel ca ea. In loc sa o privesti cum isi cumpara pantofi care fac cat salariul tau pe o luna, nu e oare mai bine sa devii tu insuti model de videochat si sa incepi sa duci o viata la fel de buna? Iata ce castiguri poti sa obtii daca alegi o cariera de model la Studio-20.ro si cat de repede creste cuantumul acestora!

videochat

Venit minim garantat, inca de la inceput

Milioane de angajati din Romania obtin doar venitul minim, de aproximativ 300 de euro. Venitul mediu este situat, la randul lui, in jurul sumei de 700 de euro, insa de regula e obtinut doar in marile orase. In schimb, intr-un studio de top, potrivit celor mai multe pareri videochat, ai garantia ca vei castiga, inca din primele trei luni de activitate, 1 000 de dolari pe luna!

Intr-adevar, compania Studio 20 le ofera aceasta suma tuturor modelelor aflate la inceput, indiferent de performantele pe care le realizeaza, in acest timp, pe site-urile de divertisment pentru adulti. Aceasta perioada este dedicata invatarii si acomodarii, dar este normal sa beneficieze, chiar din primele luni, de o parte din avantajele de care se vor bucura din plin mai tarziu.

Tot in perioada de inceput, fetele sunt ajutate sa isi completeze trusa de machiaj si garderoba. Dupa o consultare cu modelul si cu make-up artistul, studioul comanda produsele si le plateste. Daca fata ramane in echipa minimum 3 luni, nu va mai trebui sa returneze vreodata acesti bani. In schimb, daca alege sa plece mai devreme, banii ii vor fi opriti din ultima plata efectuata.

Bonusuri consistente si acces la credite

Comisionul standard brut, pentru orice model de videochat din lume, este de 50%. Acestui procent i se pot insa adauga o serie de bonusuri consistente, dupa cum urmeaza:

• 2% daca a fost online minimum 90 de ore intr-o perioada de doua saptamani;

• 5% daca a fost online 100 de ore intr-o perioada;

• 5% daca venitul total depaseste 10 000 de dolari intr-o perioada;

• 5% daca lucreaza la Studio 20 timp de un an, fara intrerupere.

In plus, dupa ce implinesc 6 luni in echipa, modelele de videochat au si posibilitatea de a primi un credit rapid direct de la companie, fara comisioane si fara dobanda. Ele trebuie sa stranga 20% din suma dorita, iar restul le este imprumutat de studio, urmand ca suma sa fie returnata din castigurile ulterioare. Astfel, pot sa isi cumpere mai repede masina ori casa dorita sau sa isi indeplineasca orice alta dorinta.

Ce alegi? Sa le privesti cu invidie pe cele care au reusit sau sa iti construiesti propriul succes, devenind, la randul tau, model de videochat?