Urmărirea a început în Need for Speed Unbound Volumul 2 – disponibil din 21 martie

Posted by

Need for Speed Unbound Volumul 2 va fi disponibil din data de 21 martie, anul curent, și va aduce în prim plan noi modalități de a compara și de a concura cu echipa în Lakeshore Online. Și asta pentru că abia acum începe cursa din Lakeshore, iar jucătorii vor putea cuceri străzile alături de prieteni.

Prin urmare având în vedere că Volumul 2 va fi prima actualizare post-lansare, acesta va introduce și noi upgrade-uri, pe lângă noi evenimente și alte provocări zilnice cu scopul de a avea șansa de a câștiga puncte XP, bani (Bank) și nu în ultimul rând mașini noi, precum „The Ultimate Luxury”. Pentru Need for Speed Unbound – Volumul 2, trailerul de prezentare este următorul:

În acest joc, participanții vor avea acces și la noi funcționalități, recompense care pot fi noi modele de mașini, accesorii, dar și multe altele.

Nu uitați că această nouă actualizare vine și cu moduri noi de competiție pe străzile din Lakeshore, având provocări zilnice, dar și o gamă diversificată de noi evenimente… dintre acestea amintim de polițiștii care se plimbă pe străzi în multiplayer, dar și conținutul nou DLC, Keys to the Map și multe altele.

Noul conținut pentru Need for Speed Unbound – Vol 2 se rezumă la următoarele:

  • Noi moduri de a cuceri strada – conținut suplimentar, evenimente de anduranță și curse noi de tip Rumble Race;
  • Mai multe moduri de a juca – sunt puse la dispoziție peste 40 de noi provocări, având câte 3 noi provocări zilnice, astfel încât să se câștige recompense, puncte XP și Bank;
  • Recompense – fiecare jucător își poate etala stilul pe străzile din Lakeshore, având noi efecte de condus, posturi, autocolante, dar și multe altele;
  • Keys to the map DLC – acest conținut este disponibil pentru 4,99 dolari, și dezvăluie locația de pe hartă a tuturor celor 260 de obiecte de colecție, dar și 160 de activități. Acest conținut DLC vine la pachet cu un echipament exclusiv „Fury and Zen”, acesta incluzând o jachetă, pantaloni de trening, tricou, și nu în ultimul rând o șapcă.

Totodată Need for Speed Unbound este realizat și pentru noua generație de tehnologie și dispune de rezoluție 4K la 60 FPS pentru prima dată în această serie. Așadar Volumul 2 va fi lansat pe data de 21 martie pentru PlayStation5, Xbox Seria X|S și PC.