Total War PHARAOH – jocul mult așteptat de gameri

Posted by

Ca un expert în jocuri și un jucător înrăit, sunt încântat să vă aduc ultimele noutăți despre Total War: Pharaoh, un joc care promite să ne țină pe toți în suspans. SEGA și Creative Assembly au lansat recent un blog în care se aprofundează aspectele legate de facțiunile din joc, oferindu-ne o perspectivă mai detaliată asupra a ceea ce ne așteaptă.

În Total War: Pharaoh, așa cum se întâmplă în multe titluri Total War, multe dintre acțiunile din joc depind de cine este lider și unde se află loialitățile. Acest ghid recent ne oferă o idee despre tot ceea ce trebuie să știm despre cei patru conducători principali care luptă pentru control în această versiune a jocului.

Seti, unul dintre acești conducători, este un războinic prin excelență. El este moștenitorul de drept al tronului Egiptului, iar stilul său de joc este aproape în întregime orientat către expansiunea agresivă. Folosind un număr mare de trupe sacrificabile, el speră să copleșească inamicul înainte ca infanteria sa ușoară și medie, excepțională, să dea lovitura decisivă.

Tausret, soția lui Seti, are propriile ambiții imperiale. Ea este un geniu metodic care construiește planuri economice elaborate pentru a-și crește imperiul și a învinge inamicii. Folosind vasta sa rețea de resurse, ea construiește armate puternice, concentrate pe care de luptă, pentru a-și zdrobi inamicii.

Amenmesse, Viceroyul Kush, înțelege că adevărata putere asupra oamenilor nu vine prin loialitate, ci prin bani. Folosind resursele sale vaste, el poate cumpăra forță sau o poate negocia la masa de diplomație. Cu arcașii săi Kushite puternici, el intenționează să acopere soarele cu o ploaie de săgeți.

Ramesses, pretendentul la tron, speră să emuleze faptele strămoșului său, marele Ramesses II. Tânăr și ambițios, armatele sale sunt compuse din războinici de elită, puțini la număr, dar extrem de bine echilibrați.

Egiptenii sunt stăpânii deșertului și prioritizează războiul de lovitură chirurgicală pentru a-și lovi inamicii rapid și puternic, cu speranța de a provoca nemulțumire în rândurile lor. Forța lor vine din viteza și manevrabilitatea lor, mai ales peste vastele oceane de nisip care alcătuiesc domeniul Faraonului. Ca urmare, ei în principal folosesc forțe ușor blindate, cu ocazionala utilizare a armurilor medii pentru a contracara inamicul, cu infanterie rapidă și care de luptă ușoare, dar mortale, formând nucleul armatei lor.

Sunt nerăbdător să văd cum se va desfășura acest joc și cum se vor dezvolta aceste facțiuni. Cu siguranță, Total War: Pharaoh va fi o experiență de neuitat pentru toți fanii seriei Total War și pentru iubitorii de strategie în general.