Formula 1 2013

Posted by

Fanii celebrelor curse cu masini din Formula 1 vor avea parte de experiente noi in cel mai nou joc F1 2013. Formula 1 este unul din cele mai cunoscute sporturi cu masini si apreciat de milioane de oameni. Oricine ar fi incantat sa incerce cel putin o data sa conduca o masina de Formula 1. Aceasta experienta poate fi abordata in cel mai nou joc de la F1 in care jucatorii pot avea o experienta similara celei din realitate la volanul celor mai tari bolizi cu sute de cai putere in bord.

Noul joc vine si cu module noi de joc, cel mai interesant fiind F1 Classics. In cadrul acestui modul jucatorii pot concura impotriva celor mai cunoscuti piloti ai anilor 1980-1990. Anii 1990 pot fi incercati in mare parte doar de cei care au precomandat jocul si au avut la indemana F1 2013 Classic Edition. In cazul in care nu dispuneti de acest pachet, in joc veti avea la dispozitie un numar limitat de masini si elemente din anii 1980-1990. Oricum este o senzatie unica atunci cand te aflii la volanul unei masini care concura acum 30 de ani. Aveti parte de o experienta diferita si poti sa observi clar diferenta dintre acele vremuri si prezent.

E interesant faptul ca acum iti poti salva orice cursa chiar si atunci cand te aflii in mijlocul actiunii. Se poate salva sesiunea de joc in timpul cursei si poate fi reluata chiar si dupa cateva zile din acelasi loc. Asa cum am precizat mai sus, F1 2013 vine cu mai multe moduri de joc printre care se intoarce si Modul Grand Prix care anul trecut nu a facut parte din joc. Scenario Mode a primit si el cateva imbunatatiri si o serie noua de scenarii pe care le puteti aborda in timpul jocului.

F1_2013_Screenshot_025

Jocul dispune de o grafica excelenta iar faptul ca se poate salva in mijlocul cursei, este un mare avantaj pentru noul F1. In ceea ce priveste controlul masinii, a primit si acesta imbunatatiri. Va recomand pentru o experienta mai buna de joc sa folositi volanul si pedalele sau un gamepad. AI-ul este imbunatatit insa tot mai face anumite greseli si cauzeaza accidente pe pista, acesta fiind un mic dezavantaj al jocului.

Formula 1 2013 contine 11 echipe, 22 de piloti si 19 circuite pe care va puteti intrece cu cei mai cunoscuti soferi de F1.