Call of Duty: Advanced Warfare – cerinte de sistem

Posted by

A mai ramas putin timp pana la lansarea oficiala a celui mai nou joc din celebra serie Call of Duty. Lansarea oficiala a jocului Call of Duty: Advanced Warfare va avea loc pe data de 4 noiembrie 2014 si va fi disponibil pe PC, Xbox 360 si One, Pay Station 3 si 4. Cei de la Activision si Sledgehammer Games au facute oficiale, cu doua saptamani inainte de lansarea jocului, cerintele minime de sistem pe care trebuie sa le indepliniti daca vreti sa rulati noul joc Call of Duty. Iata cerintele minime de sistem pentru Call of Duty: Advanced Warfare:

– Procesor: Intel Core I3-530 @ 2.93 GHz/ AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz
– RAM: 6 GB
– Hard Disk: 55 GB liberi
– Placa video: NVIDIA GeForce GTS 450
– Placa de sunet: compatibil cu DirectX 11
– OS: Windows 7 64-Bit

Editiile de colectie pe care jucatorii le vor putea incerca sunt Atlas Limited Edition, Atlas Pro Edition si Digital Pro Edition. Cele trei editii pun la dispozitie in joc un pachet mare de arme si echipamente speciale in-game si harta Atlas Gorge. Doar Atlas Limited Edition nu va include si Season Pass.

atlas-pro-edition

Jocul va suferi modificari in avantajul jucatorilor si pe partea de multiplayer. Jucatorii vor avea opriuni complexe pentru personalizare in modul multiplayer in ceea ce priveste personalizarea soldatiilor (vizual) cu ajutorul sistemului Create-an-operator. Astfel veti putea crea propiul caracter folosind casti, imbracaminte si tot felul de echipamente pentru a iesi in evidenta fata de ceilalti jucatori. Din cele 12 moduri de joc pe care le veti avea la dispozitie in noul Call of Duty nu lipsesc Capture the Flag, Hardpoint sau Domination.

Call of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition este editia speciala a jocului de care vor putea beneficia toti cei care precomanda jocul cu o zi mai devreme fata de data lansarii oficiale. Cei care vor beneficia de aceasta editie vor avea acces mai devreme la modul multiplayer si vor primi si alte bonusuri printre care si dublarea punctelor de experienta.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nHjucvisNDA]