Deus Ex: Human Revolution

Posted by

Deus Ex: Human Revolution este un joc RPG lansat de Eidos Montreal. Actiunea celui de-al doilea joc al seriei are loc inainte de evenimentele petrecute in prima parte. Totul se petrece in anul 2027 cand inca mai se pun semne de intrebare cu privire la implanturile cibernetice care au devenit o solutie ideala pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Povestea jocului il are in centrul actiunii pe Adam Jensen. El este seful securitatii Sarif Industries, una din cele mai mari fabrici de proteze si implanturi cibernetice. Jensen este ranit in urma unui atac asupra companiei si jura ca se va razbuna pe cei care l-au atacat si l-au ranit foarte grav. Povestea este pusa pe primul plan in joc si jucatorii pot intra in pielea lui Adam Jensen, care este salvat chiar de implanturile produse la compania pentru care lucra. Jensen este trimis acum pe urmele mercenarilor si pentru a afla cine s-a aflat in spatele atacului. Acum incepe si aventura propiu-zisa in care jucatorii trebuie sa mearga in multe locuri de pe glob precum Detroit, Montreal,etc. Aceasta poveste starneste interesul jucatorilor si ii tine conectati pe toata perioada campaniei.

1367625794

Deus Ex: Human Revolution vine si cu un gameplay variat asa ca jucatorii pot alege diverse metode prin care sa abordeze fiecare misiune si situatie din joc. Astfel ca puteti folosi arme de foc, drumuri alternative pentru a evita luptele, se pot testa capacitatiile de comunicare in secventele de dialog sau parcurge la hack-uri asupra unor dispozitive sau cai de acces mult mai libere.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HAYqjEhaiXE]

Atmosfera din joc si universul creat sunt de remarcat, stilul artistil este foarte bine definit si durata de joc este una destul de mare pentru a avea parte de multa aventura, avand posibilitatea de a relua de la capat si duce la capat misiunile in alte moduri. Un alt atu pe care il puteti folosi in acest joc este accesul la multe cai de abordare a situatiilor din joc. Ca la orice joc, exista si parti mai putin bune pe care le puteti remarca destul de usor. Ceea ce fiecare jucator va putea observa sunt fetele personajelor care nu sunt atat de bine conturate iar la infruntarile directe cu antagonistii fiecarei misiuni nu se pot folosi anumite stiluri de joc.