Far Cry 4 – Season Pass

Posted by

Seria jocurilor Far Cry este deja celebra si nu mai are nevoie de o prezentare amanuntita. Cel de-al patrulea joc al seriei va fi lansat pe data de 20 noiembrie 2014 iar producatorii de la Ubisoft le-au pregatit foarte multe surprize jucatorilor. Si in acest joc se respecta traditia fiind o experienta open-world pe care jucatorii o pot avea, o experienta plina de momente tensionate si actiune. De aceasta data povestea are loc in Kyrat, o regiune a muntiilor Hymalaya.

Cei de la Ubisoft pregatesc si continut suplimentar pentru cei care vor sa aiba parte de multa actiune in Far Cry 4. De aceasta data cei care doresc sa cumpere Season Pass-ul pus la dispozitie de Ubisoft Montreal vor putea incerca inca cinci misiuni pline de actiune cu personajele din Far Cry 4. Iata care sunt misiunile din Season Pass si in ce consta fiecare:

Escape from Durgesh Prison
In cadrul acestei misiuni jucatorii pot incerca doua moduri de joc, cel cooperativ si single-player. Ajay si Hurk sunt inchisi in inchisoarea Yuma si trebuie sa evadeze. Jucatorii il vor controla pe Ajay si vor trebui  sa scape din aceasta inchisoare.

The Syringe
In misiunea „The Syringe” jucatorii trebuie sa protejeze o reteta rara si extrem de periculoasa pe care o cauta Pagan Min. La fel ca si in „Escape from Durgesh Prison” se poate juca atat single-player cat si in modul cooperativ.

Overrun
Se poate juca la modul PvP multiplayer in care doua echipe se lupta sa aiba controlul unor puncte de pe harta din Kyrat.

Hurk Deluxe Pack 
Este un pachet special care cuprinde cinci misiuni pentru ambele moduri de joc. Jucatorii vor avea la dispozitie arme noi.

Valley of the Yetis
Aici Ajay este personajul principal si jucatorii trebuie sa supravietuiasca timp de o noapte pe un taram inghetat dupa ce avionul lui Ajay se prabuseste intr-o zona necunoscuta a Kyrat-ului. Se poate incerca atat modul single-player cat si cooperativ.