Ajuta-ti casa sa respire si alege produsele si serviciile Climatico.ro

Posted by

Evolutia tehnologiei ne-a adus foate multe avantaje de-a lungul timpului, simplificandu-ne astfel foarte mult viata. Insa o data cu aceste avantaje am “beneficiat” si de un mare dezavantaj si anume dependenta de tehnologie. Stiti cum este acel moment in care ramanem fara baterie la telefon de exemplu si desi nu avem in mod real nevoie de acesta simtim cumva un gol in stomac.

O data cu evolutia tehnologiei am primit si unul dintre cele mai utile aparate si anume aparatul de aer conditionat. Pe timpul sezonului cald, acesta este extrem de util atat in propria locuinta cat si la serviciu atunci cand temperaturile de afara depasesc pragul acela de confort.

Intr-una dintre cele mai calduroase perioade ale verii am avut ghinionul ca aparatul de aer conditionat sa mi se defecteze, exact cand aveam cea mai mare nevoie de el.

Reparatiile nu se rentau deci aveam nevoie de unul nou. Astfel am apelat la Climatico.ro in urma recomandarii unui prieten bun. Practic aerul din casa devenise irespirabil si de aceea trebuia sa gasesc cat mai repede o solutie.

Datorita sericiilor de consiliere cat si suport tehnic dar si de livrare rapoda livrare rapida, nici nu am stat pe ganduri, am vizualizat rapid ofertele acestora, mi-am ales aparatul potrivit nevoilor mele si am plasat comanda, in special cand mi s-a comunicat ca acestia ofera si montaj aer conditionat, dar mai ales montaj autorizat.

Comanda a sosit exact asa cum mi s-a comunicat. Aparatul a fost montat intr-un timp foarte scurt astfel incat am putut sa ma bucur de el imediat.

Recomand produsele si serviciile Climatico.ro, acestea fiind de cea mai buna calitate, in special datorita raportului pret/calitate excelent. Pentru orice detalii suplimentare sau nelamuriri, puteti apela cu toata increderea la numere de telefon afisate pe site si astfel toate problemele va vor fi rezolvate.