Amintire despre prima varianta „Halo”

Posted by

Daca data trecuta v-am povestit despre un top al celor mai bune si cautate jocuri din acest an, astazi m-am decis sa va vorbesc putin despre unicul joc, care mi-a acaparat toata adolescenta. Asa cum am mai spus in nenumarate randuri nu sunt genul de persoana, care sa-mi pierd orele pe astfel de jocuri. Si totusi a fost o perioada in care faceam ce faceam, plecam de la scoala si ajungeam in fata calculatorului pentru a ma juca. Sper sa nu va imaginati ca ma jucam celebrul joc „Super Mario”.

L-am jucat si pe acela, dar doar atat cat sa stiu cam despre ce este vorba in acel joc. Mai ales ca jocul respectiv, „Super Mario”, se juca de pe dischete sau cel putin eu asa l-am prins. Jocul despre care eu incerc sa va povestesc este mai degraba un joc de strategie, ce la acel moment ma incanta. Si chiar daca nu sunt o fire careia sa-i placa violenta totusi acel joc m-a atras. Iar jocul despre care eu fac referire in acest articol este „Halo”.

Ce este drept eu am jucat in acea perioada, cam prima varianta a acelui joc, ce acum pare destul de limitat fata de noile variante ale aceluiasi joc aparute pe piata. Dar in acea perioada jocul facea furori printre tineri, mai ales ca nu erau foarte multe optiuni de jocuri. Sau cel putin eu una nu stiam despre prea multe jocuri, drept urmare nici nu am avut foarte mult acces la  aceasta lume a jocurilor.

In prezent nu mai stiu foarte multe lucruri despre acest joc, dar cu siguranta lucrurile au evoluat si nu mai putem discuta despre aceleasi arme, pe care le aveam in prima varianta a jocului si nici despre aceleasi creaturi cu care eu la un moment dat ma obisnuisem. Acum nici nu mai stiu cum arata acest joc, deoarece nu am mai stat sa caut detalii despre el sau in cele din urma sa ma joc.