Un super jucator al League of Legends

Posted by

Sapatamana trecuta inainte sa ma documentez despre acest subiect l-am auzit pe fratele meu ca vorbea despre un anume jucator pe care il diviniza. In opinia mea, asta reprezinta o prostie, dar nu i-am spus ce cred pentru ca nu vreau sa il supar si mai rau. Si cum a mea curiozitate este foarte mare, caci asa a fost din totdeauna am zis sa intru in vorba cu el si sa aflu cat mai multe detalii despre acest jucator minune.

Asa ca m-am dus frumos langa fratele meu si fara sa bage de seama am intrat cu el in vorba si l-am intrebat mai multe lucruri despre jucatorul, cu care el tot ne sacaia. Stiu ca el este foarte indragostit de un joc, dar nu ma gandeam ca poate avea si un model de jucator, pe care sa-l divinizeze. Sau poate ca eu am stat foarte distanta de el in ultima perioada si nu am avut prea multe informatii de ce ii place sau nu.

Dar de curand am aflat ca este pasionat de jocul „League of Legends” si ca are si un jucator model, pe care il urmareste mereu. Mi-a mai spus ca jucatorul este unul din Asia si ca este cel mai bine cotat pe acest joc. L-am intrebat ce inseamna din punctul lui de vedere bine cotat, apoi mi-a spus foarte simplu si zambind – este numarul unu pentru acest joc in competitii si apoi se indreapta spre calculator si imi spune sa ma apropii si sa ma uit la un clip despre acest super jucator, care de fapt nu este nimic mai mult decat un pusti.

Si pentru ca eu nu ma pricep la jocuri prea mult am sa va las pagina de facebook unde puteti gasi clipul respectiv cu jucatorul de care tot imi vorbeste fratele meu.