ArcheAge

ArcheAge, ceva nou in lumea MMO. Jocul este gratis, insa poti achizitiona Starter Pack pentru a-ti usura treaba la inceput, sau poti cumpara drepturi de Patron pentru a detine o bucata de pamant.

Am putea spune ca este un joc clasic, cu un erou ce se bate cu fortele raului, farmeaza, se bate cu alti playerii, etc. Dar Archeage nu este asa. Un joc in care trebuie investit timp si foarte multa rabdare, aici putem face aproape orice, inclusiv lupte navale sau comert pe mare, zburat cu aeoplanul, plantat cartofi si crescut gaini.

Cum spuneam , transportul este posibil pe pamant, in aer si pe apa, si prin transport ma refer atat la explorat cat si la comert. Insist pe comert pentru ca economia jocului se bazeaza foarte mult pe asta, existand case, ferme publice sau private, incurajand astefel jucatorii sa practice o meserie precum miner, tamplar, agricultor, pictor, compozitor, vanzator si multe altele.

Atentie! Exista hoti si pirati, asa ca paziti-va bine spatele si nu va lasati recoltele nesupravegheate (cum am facut eu). Criminalii sunt bagati la judecata, apoi in inchisoare , de unde pot chiar si evada.

Ca orice MMO, caracterele sunt impartite pe factiuni, rase si clase, la grafica si gameplay stau bine, comunitatea este super, asa ca daca vreti sa aveti parte de o aventura complexa, Steam-> ArcheAge -> and have fun!