Path Of Exile

Path-of-Exile-logo-0 Majoritatea gamerilor, atunci cand asteapta un joc, ei bine..il asteapta. Aparent un grup de adepti al jocurilor RPG nu au mai avut rabdare si si-au pus pe picioare propriul joc.

Path Of Exile depaseste multe asteptari, avand in vedere ca este comparat constant cu Diablo, fiind numit „Jocul Anului” in 2013 de cei de la GameSpot si „Cel mai bun RPG” de cei de la IGN.

Un joc simplu si nu prea, acesta cuprinde trei dificultati: Normal, Cruel si Merciless, actiunea desfasurandu-se pe trei acte pentru fiecare dificultate. Poti juca cu una din cele sase clase: Duelist, Marauder, Ranger, Shadow, Templar si Witch, iar dupa terminarea jocului pe Normal, deblochezi o clasa speciala, Scion. Iti poti construi atributele caracterului cum vrei tu, avand de ales dintr-un skill tree IMENS.

Nu exista o moneda oficiala in acest joc, ceea ce face economia destul de interesanta. De asemenea, banii pot fi investiti in joc numai in „cosmetica”, ceea ce impiedica debalansarea jocului si partajalea jucatorilor de cei care platesc si cei care nu. Totul tine de propria strategie de joc si nimic altceva.

Fara sa mai dau prea multe detalii, recomand clar acest joc amatorilor de Action RPG. Am uitat sa spun ca este Free-to-play si il puteti gasi pe Steam unde puteti debloca o multime achievmenturi.

Have fun!