Burnout Paradise City

Posted by

Am aruncat iar o privire in lista de jocuri de pe Steam si am dat peste un joc care m-a tinut ceva timp, Burnout Paradise City!

Burnout Paradise City e un joc facut de Criterion Games si publicat de Electronic Arts. Gameplay-ul nu este deloc rigid, la modul ca poti sa faci ce vrei, masinile le iei de la Groapa de gunoi (Yaaaa!), iar masinile de top trebuie sa le darami la propriu! Si pe langa asta ai un mod si pentru motociclete.

Sunt destule optiuni ale jocului, ai posibilitatea de a-ti repara si revopsi masina sau motocileta la PitStop, multe tipuri de curse ne intalnite in alte jocuri precum un Hunt mode, Destination-over-time si altele.

Ai un numar destul de mare de masini chiar daca par a fi NoNames si iti poti creste level-ul si upgrada permisul de conducere.

In cazul in care esti la o petrecere nu foarte reusita jocul iti ofera si un Party mode, in care ti si inca alti 3 playeri puteti sa va intreceti in timp sau metrii in aer si altele.

Per total eu cred ca jocul merita jucat, are cam tot ce vrei, cu toate ca grafica e putin cartoonish (din plictiseala am jucat cu ochelari 3D si parca se vede putin 3D).