Counter Strike: Condition Zero

Posted by

Mergand pe acelasi principiu ca si in Counter Strike, in Condition Zero ai parte de aceeasi actiune: tu Counter Terorist trebuie sa omori Teroristii si sa ii impiedici sa detoneze bombe.

Bineinteles ca cei de la Valve trebuia sa vina cu ceva in plus la acest mod asa ca ti-au mai dat si niste task-uri si optiunea de a-ti alege coechipieri (boti) pe baza unor puncte acumulate pe parcurs (1 punct per zona „curatata”), coechipieri care m-au enervat atat de tare cand am ajuns la ultima misiune incat am renuntat la ei pentru ca a impiedicau sa fac un anume numar de kill-uri.

Per ansamblu 6 „Tours of Duty” a cate 3 locatii fiecare si task-uri pentru fiecare locatie. Dupa ce completezi ultimul Tour of Duty la fiecare nivel: Easy, Normal, Hard si Expert primesti cate o medalie (care inca nu mi-am dat seama la ce ajuta), si bineinteles ca jocul are si optiunea Multiplayer.

Inca nu i-am gasit rostul jocului dar e bunicel, doar pentru faptul ca mi-a umplut timpul. Voi reveni si cu cateva impresii asupra Counter Strike: Condition Zero Deleted Scenes si eventual si Counter Strike: Global Offensive.

Puteti gasi jocul in Steam Store: Counter Strike: Condition Zero