fotbal

Cel mai popular sport in randul iubitorilor de iPhone?

Posted by

Cand vorbim despre iPhone si Apple, in special, ne ducem cu gandul la miile de oamenii ce au in preajma lor diverse gadget-uri de la Apple. Dar daca ne gandim la pasionatii de sport si jocuri, cu siguranta vom constata ca masa noastra de oameni creste de doua ori mai mult si asta pentru ca indiferend de marca gadget-ului oamenii au pasiuni comune, de pilda fotbalul.

Fotbablul este jocul si sportul cel mai cautat dintre tot ce exista in momentul actual pe piata, fara nici un fel de exceptie. Astfel incat cei de la Apple s-au gandit sa ofere ceva mai mult clientilor sai. Astfel incat poti gasi in App Store o sectiune speciala dedicata acestui tip de joc si de sport.

Asadar daca iti doresti sa te distrezi pe smartphone-ul tau, dar nu vrei sa joci nimic altceva decat fotbal, ei bine, atunci afla ca aplicati Fotball ti-a pregatit 3 sectiuni – aplicatiile pentru cele mai populare echipe de fotbal, aplicatii pentru trusturile media din sport si bineinteles aplicatii pentru cele mai bune jocuri de fotbal atat pentru iPad, cat si pentru iPhone.

De altfel cei de la Apple s-au gandit sa-si grupeze in App Store toate tipurile de joc, si fiecare sa aiba parte de propriile aplicatii. Ba mai mult decat atat se speculeaza faptul ca angajatii de la Apple s-au ocupat de jocurile ce au fost grupate in App Store, in sensul ca le-au testat inainte sa le grupeze in diverse sectiuni cu aplicatii. Asadar toti cei care isi doresc sa se joace stiu foarte bine unde sa gaseasca aplicatiile potrivite cu jocuri.