counter-strike

Ce patesc pasionatii de Counter-Strike?!

Posted by

Poate ca acest articol nu te-ar interesa daca nu esti unul dintre cei ce indragesc Counter-Strike si cu cu toate astea ar fi bine sa citesti acest articol pana la final. Astfel vei observa ca multe lucruri nu sunt chiar atat de simple si fantastice cum ni s-ar parea noua. Iar daca te numeri printre persoanele pe care eu le-am descris mai sus, printre acele persane ce risca sa ramana fara mouse de fiecare data cand abordeaza acest joc ar fi bine sa stii faptul ca daca ai un calculator puternic, performant ar fi bine sa-l tii la distanta de acest joc.

Pe langa aceste probleme minore pe care le poti avea in timpul jocului atunci cand te enervezi s-ar putea sa-ti pierzi si calculatorul avand in vedere ca hackerii sunt la orice pas si mai ales in acest joc ce este unul foarte vulnerabil. Si asa cum am spus si mai devreme aceasta vulnerabilitate pare a fi in alte  jocuri, ale aceeasi companie.

Jocuri precum – Counter Strike: Global Offensive, Team Fortress 2 si Left For Dead 2. Se pare ca acest lucru poate fi posibil tocmai din cauza faptului ca Counter-Strike iti permite sa realizezi singur propriile harti. Odata ce ai accesat propria harta, ai jucat si ai pierdut se pare ca hackerii sunt liberi sa-ti distruga calculatorul. Si cum aceste probleme nu trec neobservate se pare ca in scurt timp vom avea parte si de o rezolvare chiar daca nimeni din companie nici nu a confirmat si nici nu a negat aceasta anomalie.