Titanfall Assault

Titanfall Assault si in varianta pentru mobil

Posted by

Pentru iubitorii de jocuri, aceasta veste este una foarte importanta, mai ales ca in ultima perioada toti mai multi adepti ai diferitelor jocuri par a fi la curent cu ultimile detalii despre orice joc,indiferent de caracteristicile acestuia. Si probabil cum stiti deja nu mai este o noutate faptul ca cele mai impresionante jocuri au si o varianta de mobil lansata pe care o puteti utiliza ori de cate ori doriti sa va relaxati in preajma unui joc pe telefonul vostru.

Ceea ce este complet nou cu privire la acest joc este faptul ca tot conceptul din spatele acestei versiuni este schimbata si diferita fata de experienta pe care o poti avea pe consola. Si totusi Titanfall Assault pare a fi jocul clasic de strategie cu care s-a obisnuit toata lumea si pe care il indrageste toata lumea. De la acest joc ai putea sa te astepti la o grafica spectaculoasa, conceptul general neschimbat si bineinteles aceleasi caractere neschimbate.

Si pentru ca am tot spus ca Titanfall Assault a fost lansat si pe varianta de mobil de curand, nu cred ca mai este cazul sa mai spun despre faptul ca cei care sunt atrasi de acest joc stiu deja de lansarea lui si profita din plin. Nu stiu cati dintre voi ati reusit sa jucati asta, dar probabil ca un numar destul de mare avand in vedere ca acest tip de joc este binecunoscut.