final fantasy VI

Final Fantasy VI a fost lansat de curand in App Store

Posted by

Compania SQUARE ENIX a lansat noaptea trecuta in App Store cea mai recenta versiune a jocului Final Fantasy pentru toti cei ce sunt interesati de acest joc lucrul acesta este de luat in calcul. De altfel, povestea jocurilor anterioare se reflecta si in aceasta noua versiune de joc – Final Fantasy VI si nimic nu pare schimbat din acest punct de vedere.

Insa ceea ce putem spune despre el este vorba despre grafica cea noua imbunatatita ce te va face sa pierzi cateva ore bune din viata ta, in fiecare zi jucandu-l, testandu-l. Toate elementele grafice au fost recreate cu multa usurinta, aducand lumii jocului FINAL FANTASY VI si pentru varianta de mobil pentru prima data!

Kazuko Shibuya, unul dintre designerii de grafica implicați in seriile FINAL FANTASY inca de la inceput, a lucrat personal la personajele principale si a supravegheat recrearea graficii jocului. Cu siguranta noua versiune a acestui joc Final Fantasy va va face sa uitati de realitatea de zi cu zi si veti avea parte de o multime de experimente noi din lumea acestui joc.

final fantasy VI