Cele mai noi tastaturi de gaming

Posted by

Logitech vine in intampinarea nevoii de mobilitate a gamerilor cu doua tastaturi nou noute: Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red. Ambele tastaturi sunt echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, dar si cu iluminare LED personalizabila si comenzi media dedicate.

Tastaturile mecanice de gaming  vin cu un design unic care integreaza tehnologii de top si o constructie de calitate si care ofera performanta de top unei experiente de joc cat mai unice si speciale.

Performanta pura a influentat design-ul

Tot ce tine de tastaturile Logitech G610 Orion Brown si G610 Orion Red a fost proiectat cu mare grija, indiferent ca este vorba despre textura mata a tastelor-conceputa in acest fel pentru a masca amprenta digitala, despre cablul deosebit de rezistent sau iluminarea LED alba de fundal a tastelor.

 Switch-uri Cherry MX

Atat tastatura Logitech G610 Orion Brown, cat si Logitech G610 Orion red sunt echipate cu taste Cherry MX- un standard in industria tastaturilor mecanice. Switch-urile de tip Cherry MX au fost evaluate la peste 50 de milioane de apasari si ofera, in plus, o precizie de actionare exacta pentru o experienta de joc cat mai buna. Switch-urile Cherry MX Brow, cu zgomot redus, au un senzor tactil de preactionare cu scopul de a oferi o reactie cat mai clara gamerilor atunci cand tasteaza. Switch-urile Cherry MX Red cu zgomot redus prezinta o apasare directa, liniara si ofera posibilitatea unei actionari mai rapide.

 

 

Iluminare LED personalizabilă

Folosirea Logitech Gaming Software ofera posibilitatea de a selecta si personaliza iluminare pentru fiecare tasta in functie de preferintele si cerintele fiecarui utilizator, mediu sau sistem, dar si oprirea acesteia cat timp tastatura nu este utilizata. Luminarea tastelor permite evidenta vrajilor sau a altor comenzi. Mai mult, gamerii pot folosi LGS pentru sincronizarea modelelor de iluminare cu alte dispozitive Logitech G de asa maniera incat acestea sa afiseze aceleasi efecte si lumini. Sunt incluse efectele „breathing” si „val de lumina”.

 

Personalizare completa

LGS permite gamerilor sa preia controlul total al tastaturilor  Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red.  Concret,tastele F1-F12 sunt responsabile cu personalizarea jocurilor preferate.  Puteti controla iluminarea tastelor si sa stabiliti care dintre ele sunt stinse cat va jucati.

Comenzi media accesibile

Comenzile media dedicate pot fi sfolosite pentru a reda si a intrerupe clipurile video si muzica tocmai pentru ca gamerii saa poata controla sunetul de fundal fara a mai fi nevoiti sa paraseasca jocul. Utilizatorii pot folosi tasta roll pentru reglarea volumului sau pentru schimbarea melodiilor, toate fiind posibile cu o singura atingere.

 

Preț și diponibilitate

Gamerii mai au de asteptat pana sa isi poata comanda noile tastaturi. Si asta pentru ca Logitech G610 Orion Brown si Logitech G610 Orion Red vor fi disponile in Europa abia la finalul acestei luni. Pretul recomandat de companie este de 629 de lei.

 

One comment

Comments are closed.