Cum te vei distra de Paste?

Posted by

Daca tot vine scurta vacanta pe care o avem de Paste te-ai gandit ce vei face in zilele libere? Cu siguranta daca vremea ne va permite si va fi destul de frumos si de cald pe afara vei dori sa faci o scurta plimbare sau poate vei dori sa iti vizitezi rudele, asta in cazul in care nu ai nimic mai bun de facut. Dar daca vremea nu iti va permite sa iesi din casa? Ce vei fi dispus sa faci atunci? Probabil ca in mintea ta deja se ivesc doua oportunitati. Iar una dintre ele ar fi aceea de a dormi o buna perioada de timp, iar cealalta se refera mai exact la cum iti poti petrece timpul distrandu-te.

Iar o buna parte dintre voi stiti foarte bine cum puteti face acest lucru sau cel putin va puteti lasa ispititi de diverse jocuri, precum jocuri de strategie, jocuri care sa va puna creativitatea la incercare si de ce nu, care sa va readuca starea de bunadispozitie. Cum anul acesta nu avem parte de un numar la fel de mare de zile libere exact asa cum a fost anul trecut de Paste putem doar sa speram la ceva mult mai bun.

Cel putin in cele doua zile libere, vineri – inainte de Paste si luni – cea de-a doua zi de Paste, cred ca putem sa profitam de ele si sa ne bucuram de timpul de relaxare. Si nu e neaparat nevoie sa te apuci acum sa stai prin casa toata ziua. Stiu ca unii dintre voi prefera sa se intalneasca de obicei cu grupul de prieteni si sa incerce diverse jocuri de grup, altii sunt greu de scos din casa si prefera jocurile pe calculator, ceea ce pare destul de irestibil. Si asta pentru ca aceasta categorie de jucatori se simt destul de bine in fotoliul lor cu fata si mintea prinse in jocul de pe ecran.

Iar pentru acestia nimic nu pare pierdut, indiferent de timpul care se scurge pe langa ei. Pana la urma si ei au grupul lor de prieteni cu care se inteleg si creeaza legaturi, chiar daca acestea sunt intermediate de un ecran al calculatorului cu ajutorul internetului. Poate ca inca nu v-ati dat seama, dar astfel de comunitati realizate prin intermediul jocurilor sunt foarte bine inchegate si este greu de spus ca cineva poate sa-si insuseasca vreun merit sau vreun atribut din partea acestora, daca nu este pe placul acestui tip de comunitate.

Si desi aceste lucruri par incredibile uneori, ele exista si sunt prezente printre noi ca orice alt grup si comunitate. Cum timpul este foarte scurt tu te-ai gandit ce vei face in aceste zile libere de Paste? Si daca te-ai gandit sa-ti petreci timpul jucandu-te care este cel mai bun joc pentru tine?