Un nou joc de stategie in App Store

Posted by

Daca esti unul dintre jucatorii ce adora acele jocuri de strategie ar trebui sa cunosti faptul ca de curand cei de la Apple au introdus un nou joc de strategie in App Store. Numele acestui joc este Braveland, iar eroul virtual trebuie sa gaseasca si sa se razbune pe hotii care au devastat si au incendiat satul de unde provine eroul. Astfel ca acest erou imaginar isi strange o armata pentru a-i pedepsi pe hoti, eroul principal fiind comandantul acestei armate.

Si cum era de asteptat jocul se desfasoara in cel putin 3 colturi ale lumii, iar cu fiecare batalie castigata va veti putea personaliza atat armata cat si echipamentele, dar si erou principal. Ceea ce pare destul de interesant la acest joc este faptul ca acesta poate ajunge sa detina pana la 25 de personaje si creaturi, iar ilustratiile parca sunt scoase din desenele animate.

Probabil ca multi dintre voi cunosc suficiente jocuri ce au aceste povesti asemanatoare, iar strategiile de joc sunt aproximativ la fel. Sau poate ca o buna parte dintre voi isi doresc intotdeauna noutati si nu se pot plictisi din a juca, chiar daca uneori jocurile sunt izbitor de asemanatoare. Poate ca voi v-ati realizat propriile strategii de joc si nu mai aveti nevoie sa cautati detalii despre aceste jocuri.

Iar cei mai multi dintre voi nu fac rabat in privinta a ceea ce inseamna timp petrecut in fata calculatorului si descoperind noi strategii si noi arme prin care sa puteti parcurge nenumaratele nivele pe care le aveti la dispozitie intr-un joc. Cu siguranta cei mai multi dintre voi petrec ore in sir in fata calculatorului fara ca macar sa isi dea seama de acest lucru.

Si cum era de asteptat cunoasteti foarte bine informatiile cand vor aparea noi jocuri, indiferent de tipul acestora sau de povestile pe care acestea se bazeaza. Prin urmare acest joc, Braveland, il puteti descarca din App Store si va puteti bucura de el.