lara croft go

De acum poti juca Lara Croft de pe iPhone

Posted by

Daca ai in dotare un iPhone si daca te numeri printre pasionatii de jocuri, afla ca de acum iti poti instala pe telefon, Lara Croft Go, deoarece a fost lansata de curand in App Store pentru toti fanii seriei de jocuri Lara Croft. Jocul nou din care face parte celebra eroina a fost dezvoltat de catre compania Square Enix si poate fi instalat atat pe iPhone, cat si pe iPad si iPad touch.

Ce reprezinta jocul Lara Croft Go?

Pentru toti cei care vor sa afle detalii despre acest joc, Lara Croft Go, este un joc de aventura combinat cu rezolvarea unui puzzle ce te poate intr-o lume veche, construita de o civilizatie antica. Ceea ce denota intamplarile similare din joc cu cele din seria de filme, asa cum au fost si cele de pana acum. Lara Croft Go este un joc de actiune ce te indeamna catre intuitie pentru a putea ajunge la mitul Reginei veninului si pentru a rezolva toate obiectivele.

Ce te asteapta in acest joc?

Jocul iti pune la dispozitie nu mai putin de 75 de puzzele-uri inpartite in 5 capitole diferite. Ba mai mult decat atat te vei lupta cu o multime de inamici periculosi si vei trece printr-o gama variata de obstacole si capcane ascunse.

Ce iti ofera Lara Croft Go?

Ei bine daca te astepti la ceva palpitant, dar nu esti sigur afla ca vei avea parte de asta:

  • experimentezi imagini incredibile si o coloana sonora captivanta;
  • puteti naviga utilizand comenzi simple si usoare;
  • lupti impotriva inamicilor, poti invinge obstacole periculoase si poti evada din capcane mortale;
  • rezolvi mai mult de 75de puzzele-uri impartite in 5 capitole;
  • colectezi vechi relicve si deblochezi nivele noi;

Acestea fiind spuse nu uita sa iti descarti aplicatia pe iPhone-ul tau si spot la jucat…