consola

Ce va amintiti de consola de jocuri Pippin?

Posted by

Nu stiu daca ati auzit de consola lansata in urma cu multa vreme de cei de la Apple, dar eu una am fost surprinsa sa gasesc atatea lucruri interesante. Si poate ca nici acum nu as fi dat de aceasta consola, daca nu mi-ar fi atras atentia un anumit articol de pe un anumit site pe care il urmaresc de ceva timp.

Astfel am aflat ca aceasta consola Pippin a fost fabricata cu mult inainte ca Steve Jobs sa devina presedintele Apple. De fapt aceasta consola pentru jocuri este rezultatul colaborarii dintre Apple si compania Bandai, consola fiind lansata de fapt in anul 1996. Acest lucru a fost posibil asa cum am spus si mai devreme abia dupa ce Steve Jobs a devenit presedintele companiei Apple.

Insa ceea ce m-a surprins foarte mult a fost faptul ca aceasta consolo de jocuri, Pippin, inca de  la lansare a fost un mare esec. Ceea ce am mai aflat din acel articol a fost faptul ca pretul unei astfel de console era in jur de 600 de dolari, ceea ce inseamna un pret foarte ridicat pentru un produs ce inca nu depaseste standardele.

Si mai mult decat atat asa cum stiti deja mai toate produsele de la Apple sunt foarte scumpe in comparatie cu ceea ce pot face aceste produse. Se pare ca s-au vandut aproximativ 42.000 de console pentru jocuri de acest tip, chiar daca pe parcurs s-au tot incercat fel si fel de schimbari doar pentru a ridica numarul vanzarilor insa fara succes.