app store

Fotbalul – jocul ce produce cei mai multi bani

Posted by

Indiferent de ce echipa am vorbi, cand vine vorba despre fotbal toata lumea de pe intregul mapamond urmareste cele mai importante competitii ale acestui sport. In plus de asta sunt numeroase aplicatii ce iti permit sa joci fotbal, indiferent de platforma ta de pe care accesezi jocul.

Si mai mult decat atat nu cred ca mai este cazul sa spun ca acest joc – fotbalul – aduce foarte multi bani. Spre exemplu compania Apple s-a gandit sa grupeze in App Store toate acele aplicatii ce sunt legate de jocurile de fotbal.

In mare masura acestia au considerat ca ar fi mult mai usor utilizatorilor sai daca toate aplicatiile ce implica fotbalul sunt grupate si le poti gasi in aceeasi zona. Sectiunea unde sunt grupate toate aceste aplicatii pentru sportul rege se numeste – Football. Aceasta sectiune implica 3 subcategorii de aplicatii, astfel incat vom avea:

  • aplicatiile celor mai populare echipe de fotbal de pe mapamond;
  • aplicatiile celor mai mari trusturi media de sport;
  • cele mai atractive jocuri de fotbal pentru iPhone si iPad;

In acest fel pentru toti cei ce isi doresc sa joace o pot face de acum foarte usor, mai ales ca isi pot gasi toate jocurile foarte rapid si usor. Sunt curioasa cati dintre voi s-au gandit la acest lucru si cati vor utiliza aceasta sectiune din App Store.