Dreamhack Bucharest 2014

Posted by

Am ajuns si noi! Din pacate doar pentru o zi dar am fost acolo, am vazut, am admirat, am trait intens momentele din meciurile de Dota 2 si League of Legens cot la cot cu jucatorii.

La intrare s-a stat foarte mult, coada era imensa si erau doar trei intrari prin care aveai acces daca nu erai VIP. Stand acolo atata timp, la un moment dar ne intrebam cat de bine organizati au fost ei pana la urma.  In schimb odata intrat inauntru iti dai seama ca se merita.

Au participat cele mai bune echipe de Dota, si anume Natus VincereCloud9, Aliannce si Fnatic, de unde in finala au iesit castigatori cei de la Aliannce, castigand marele premiu de $15.000.

Atmosfera de la meciuri a fost mai ceva ca stadionul celor de la Petrolul plin de ploiesteni. Cele doua meciuri de Dota2 au fost intense si s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre.

Meciurile de LoL au fost ceva mai slabe-picau serverele sau aveau lag, dar a meritat fiecare minute pierdut (plus ca au jucat fete, daca intelegi ce vreau sa spun).

Am apucat sa testam niste super computere de la HyperX, sa ne holbam la fetele de la Asus, sa ne informam despre cele mai noi produse marca AMD si HTC.

Pe holul exterior scenei principale au avut loc turnee de Fifa14, Star Craft II, Hearthstone, Dota2 si League of Legends, toate 1v1, cu premii care mai de care mai captivante.

Sa nu uitam de Secret Shop-ul organizat, unde puteai gasi orice, de la tricouri la mici cutiute cu cadouri surpriza.